lördag 30 juni.

For till Kirunafestivalen igår i alla fall. Jag stod där på tågstationen med hjärtat i halsgropen och hoppades på att Linda skulle hinna. Två minuter innan tåget gick kom hon springades och jag kunde andas igen! För det var de lätt värt tycker jag. Åh vad kul vi hade ändå. Dansade, hoppade och sjöng i flera timmar. Kring två kom mamma och hämtade oss och efter tre rullade vi in på gården, några krigsskador rikare. Nämligen med en blå rygg och en stor bula i bakhuvudet. Men det var de också värt! Det var faktiskt en riktigt lyckad kväll. Ikväll blir det något helt annorlunda. Jag som hade velat fara dit ikväll också, men känner att jag inte riktigt har någon ork till de. Istället ska jag hänga med Linda och Tobbe, men de kommer nog bli riktigt bra de också! Idag vaknade jag halv tre, så har bara tagit det lugnt och även varit och ätit med mamma på allatiders. Nu ska jag slänga mig i soffan framför tvn tills Linda ringer. Ha en bra Lördag alla fina, för det ska jag ha! PUSS.
 
 

nu kör vi så de ryker.

  

kiruna.

Har slutat jobbet för drygt en timme sedan. Idag har det varit hur lugnt som helst och det var riktigt skönt. Tänkte börja sex imorse men istället tog jag en sovmorgon till halv åtta. Det var riktigt skönt att få sova ut en liten stund extra. På min lunch, gjorde jag ett besök hos tandläkaren, lämnade in mitt lönepapper åt kommunen, växlade pengar och sprang förbi banken. Sedan vandrade jag hem snabbt och åt lite lunch innan jag gick tillbaka till jobbet och var där i ungefär en timme. Ikväll är de tanken att jag och Linda ska åka till Kiruna eftersom att vi bokat tågbiljetterna färdigt och allt. Men får se hur det blir, eftersom att Linda ännu är i Luleå. Så jag vet inte om hon kommer att hinna hem. De sög ju! Hade varit riktigt kul att fara dit, men det blir ju inte alltid som man hade tänkt sig och de börjar man bli van vid. Nu ska jag i alla fall hoppa i duschen och fixa mig klart för man vet ju aldrig om hon hinner ändå! HOPPAS, HOPPAS, HOPPAS.
 

don't let me go.

Kom alldeles nyss hem. Dagen började med att jag tog en sovmorgon ifrån jobbet så jag började halv åtta istället för sex. Slutade vid fyra då pappa kom och hämtade mig, vi övningskörde och sedan for vi till fammo och faffa där jag klippte honom. Mamma plockade upp mig och vi for en sväng på stan, fick med mig hem en fin tröja, ett lila nagellack och ett par örhängen. Finfint! Hämtade sedan en pizza och for förbi kullen en sväng innan vi for till mammas jobb och låste. Jag rullade sedan vidare till Lina där vi pratade, åt chips och dipp, målade naglarna och bara tog det lugnt. På kvällskvisten for vi ut på lite äventyr med Gustav och det slutade med en trasig bil. Eller ja, den var trasig i en halvtimme innan den gick igång igen. Nu ska jag stänga igen datorn, ställa klockan på fem och tagga inför den nästsista dagen på jobbet. Fyfan vad skönt säger jag bara, en helgs ledighet innan jag återgår till mitt nästa arbete. Godnatt och sov gott!!
 
Hjärta på er tjejer!!

en vecka kvar.

Imorgon är det en vecka var tills jag byter jobb. Då blir det som sagt tre veckors slit i Aitik. Känns faktiskt riktigt bra ändå. Igår blev det inte att somna tidigt istället gick jag ut kring två och kom inte hem förän vid fyra då jag slocknade i min säng direkt. Vaknade kring ett av att jag fick ett sms och sedan dess har jag varit vaken. Sprungit runt hela stan med Linda, käkat på Sibban, haft picknick och hängt med henne och Tobias nu på kvällen. Kom hem kring tio och har hunnit ta en dusch. Just nu sitter jag här med min lillebror och väntar på att mamma ska komma hem så att jag kan krypa ner under täcket och sova några timmar innan jobbet. Usch, vad tråkigt det kommer bli imorgon. Hoppas dagen går riktigt fort, gillar verkligen inte mitt jobb på dagis. Passar inte riktigt in där känner jag! Nu ska jag faktiskt sova, natti.
 
 

home.

Har kommit hem för inte alls länge sedan. Började kvällen med en sväng förbi Linda, vi pratade en stund och sedan fortsatte jag till Matilda. Hängde där ett tag innan vi sedan begav oss för att köpa godis. Efter lite godis promenerade vi till Stina där de var massor med andra fina tjejer. Var där några timmar innan vi gick vidare mot Sandviken för ett nattdopp. Badade halva benen, sedan blev det för kallt så gick upp igen. Nu ska jag alldeles strax hoppa ner i sängen och sova. Så jag orkar upp i någorlunda tid, så man inte sover bort halva dagen. På måndag fortsätter mitt hemska sommarjobb. En vecka var innan jag börjar i Aitik. Äsch, det borde jag klara! Puss på er.
 

sommaren har kommit hit.

Nu äntligen har sommaren börjat komma hit också, härligt! Idag vaknade jag upp hos Matilda kring tolv, vi tog det lugnt och sedan åt i frulle. Vi tog sedan en promenad till mig, där jag bytte om och sminkade mig. Vi cyklade runt och letade något som var öppet så vi kunde äta. Men inget var öppet, vi lämnade cykeln och gick till Ica och köpte en sallad istället. Åh vad varmt det har varit ute, vi har gått omkring i shorts hela dagen. Men nu på kvällen börjar det bli lite små kyligt. Får se vad man hittar på idag. Ska i alla fall ta en dusch till att börja med, sedan ska jag höra av mig till Matilda så ser vi vad som händer! Ha de bra, PUSS.

glad midsommar.

Hoppas att alla har haft en trevlig midsommar för det har jag haft. Började morgonen med att vakna upp bredvid Linda som skedade med mig inatt. Vi tog det lugnt och gjorde sedan lite frukost. Jag tog tag i disken och sedan fixade jag mig och for upp till fammo och faffa vars pappa och Anna också var. Vi åt middag och pratade. Kring åtta cyklade jag hem, packade väskan och sedan skjutsade mamma mig till Matilda. Vi mötte Linda och sedan vandrade vi sedan till skoterklubben där vi hängde en stund med ett litet gäng. Mötte upp Hanna, Ellenor och Therese och vi gick tillbaka dit en sväng. Har alldeles nyss kommit tillbaka till Matilda, tänker dra en sleepover hos henne. Nu ska vi faktiskt slå igång en film och sedan blir det väl att sova! Puss och godnatt.


time flies.

Blev en hemma dag för mig, orkade inte ta mig upp från sängen för att fara på jobbet. Istället tog jag min förkylning och fortsatte sova några timmar. Idag har jag tagit det lugnt i soffan framför TVn hela dagen och bara ätit och ätit. Hehe. Nu ska jag äta lite middag och sedan hoppa i duschen för att sedan hänga med fina Matilda. Får se vad vi hittar på för spännande! Hejdå.

what is going on?

Min helg har varit toppen bortsett från några få saker. Men annars hur bra som helst. På fredag jobbade jag till fyra och sedan hängde jag med Linda hela kvällen, vi skedade sedan i min säng och vaknade kring ett. Mycket mysigt. På lördag for jag och handlade med farmor och sedan lagade vi tacos hemma hos dom. Åkte sedan hem och inväntade min fina kompisar. Vi gick över till Elin där vi hängde nästan hela kvällen förutom några äventyr och en pizza på Manuella. Kvällsfikade och pratade med Therese. Slocknade sedan i min säng vid sex-tiden och vaknade vid tolv. Tog det lugnt hela dagen och senare på kvällen tog jag en kort liten prommis med finis Linda. Idag har jag varit på jobbet. Vid tolv hade jag lunch så jag tänkte att jag skulle passa på att vila en stund och vad göra jag? Jo jag somnar i två timmar. Hade sovit en timme för länge och jag tror inte att de på jobbet var så glad på mig. När jag vaknade hade jag dragit på mig världens jäkla förkylning så jag ringde till jobbet och sa att jag hade blivit sjuk. Sov en timme till. Idag har jag också övningskört med pappsen, hämtat ut mitt paket och hängt med Linda. Nu ska jag krypa under täcket och sova 5 timmar.. Kommer vara död! Pussgodnatt.
Såhär less är jag på att både vara sjuk och att jobba!!

vi är redo.


torsdag 14/6.

De här tre dagarna känns som en evighet. Är helt slut på kvällarna när jag kommer hem från jobbet. Idag har vi varit till svanparken med barnen, kollat på djuren och ätit glass. Tiden gick faktiskt lite snabbare då! Idag har jag börjat 7 och slutat 15.30. När jag kom hem, slängde jag mig i soffan framför one tree hill och sov en och en halvtimme. Det var gode skönt! Imorgon börjar jag klockan 6 och slutar 3.. Snacka om att jag kommer vara död! Äsch det får bli en tidig kväll, så är det lugnt. Nu ska jag vänta på att min mamma ska komma hem och sedan ska jag äta middag. Puss och hejs!

min måndag.

For i alla fall till fammo, faffa och hälsade på pappsen. Fixade min cykel och kikade lite utlandsresor, vill åka helst nu! Men måste vänta tills pappa kan gå utan kryckor. Hade inte suttit helt fel med lite sommar och värme. For sedan på sibban och åt med mamma, och sedan for vi bara runt och gjorde lite ärenden. Hämtade min cykel och for hem. Linda ringde, så hoppade på moppen och åkte till Malmberget för att hämta henne. Vi cyklade sedan runt lite överallt och bara pratade. Kom hem för en timme sedan, kanske lite sent med tanke på att jag jobbar imorgon. Men hade ändå inte kunnat somna tidigt. Har alldeles nyss duschat och nu ska jag krypa ner under täcket och tagga för en hel dag med massa små barn. Godnatt.

everyone can feel it.

Har alldeles nyss vaknat upp från en tre timmar lång powernap. Det var hur skönt som helst och sova i soffan. Vet en som inte kommer kunna sova inatt. Hehe och jag som börjar åtta? Hur ska de här gå? Nej nu ska jag faktiskt göra någonting av den här dagen. Vet bara inte riktigt vad. Äsch kommer väl alltid på något.
Bild från Grundalbalen, så himla fina!!

sista lediga dagen.

Imorgon börjar jag jobba, är faktiskt riktigt taggad ändå. Kanske inte på att jobba i sex veckor, men att få prova på att jobba på dagis. Efter tre veckor där åker jag för att tillbringa tre veckor i Aitik. Pengar, pengar, pengar! Har vaknat för en timme sedan av att min lillebror hade TV:n på högsta nivå. Jag har kollat klart Försvunnen och den var faktiskt riktigt bra ändå. Nu ska jag kliva upp och göra lite frukost åt oss, sedan ska jag fortsätta mysa framför en film eller två. Vädret har varit dåligt hur länge som helst, så nu är jag less! Hallå sommar, när kommer du? Tycker faktiskt att det borde bli varmt och soligt snart, det är ju trotts allt sommarlov. Ha det bra!
Pusssss.

never give up.

Matilda plockade upp mig och vi for förbi hos Lina och kollade på lilla Rufus, men gud vad söt!! Åh, vill också ha en liten vovvsing. Lite efter tio skjutsade hon och Gustav oss till mig och vi promenerade till statoil, handlade lite gott och hyrde en film. Kikade nästan hela "Försvunnen" innan Matildas mamma kom och hämtade henne. Tänkte forsätta se filmen, men jag vågar inte! Haha fegis. Nej men nu ska jag tvätta bort sminket och krypa under täcket. Klockan är ju trotts allt halv ett snart och jag är något trött! Puss och godnatt.

sommarlov.

Äntligen är det sommarlov! Helgen har bara flygit förbi. På fredag gick jag ut första året på gymnasiumet och det känns jäkligt skönt! Betygen är inget och skryta över och det är något jag ångrar rejält. Hängde med Matilda hela fredagen och på kvällen var vi ett härligt gäng hemma hos Alexandra. På lördag tog jag det lungt hela dagen och senare på kvällen tog jag och Linda en tur med moppen. Idag har jag bara tagit de lugnt, ätit lunch hos fammo och faffa, kollat film och legat under täcket. Vädret har varit så grymt tråkigt så det är ingen idé att gå ut känns det som. Väntar på att Lina ska komma hem så att jag kan gå till henne en sväng och kolla på lillvalpen. På tisdag börjar jag jobba och då väntar sex veckors arbete.

döööööööd.

Är helt slut efter ett gympass. Tänkte nej nu jäklar är det slut på allt latande, har inte haft orken att träna på två veckor så nu är det fan på tiden. Har sprungit en snabb sväng på stan med Matilda och Lina, lunchdejtat med Matilda och sprungit på stan en till sväng med Linda. Det ska bli så kul och se på grundalbalen ikväll. Åh vad alla kommer vara fina! Jag for sedan förbi fammo och faffa för att hälsa på papsen som har fått komma hem från sjukhuset idag och sedan följde jag, Matilda till Gunilla och fortsatte till gymmet. Tränade 45 minuter och gud vad skönt det var att få röra på dig. Jag vet en som kommer ha träningsvärk imorgon!! Nu ska jag ta en snabb dusch och sedan ska jag börja vandra mot balen. Ha det bra!
Dötts trött!

release me.

Har varit ledig både idag och igår, det har varit himla skönt måste jag säga. Igår hängde jag med Linda nästan hela dagen, kollade studentbalen med ett gäng andra tjejer också. Alla var riktigt fina, vill också gå bal! Efter balen hämtade mamsen oss, jag och Linda for till pressbyrån där vi köpte lite godis. Gick hem till mig, klämde en pizza och sedan tog vi en prommis. Hamnade hos fammo och faffa där vi hämtade moppen och for ut en kort sväng eftersom att kylan hindrade en aning. Istället gick vi till heden där vi gjorde upp en eld och satt och pratade, mös och skrattade i några timmar. Var hemma kring halv två och då hoppade jag direkt i sängen efter en liten kvällsfika med mamma. Imorse tog jag och Matilda en snabbsolning på Gunilla innan vi vandrade hem i regnet. Åt frukost och sedan somnade jag två timmar. Jag och Julia tog en fika på Nyfiken innan vi gick till henne för att fixa hennes löshår. Tvättade, borstade och klippte de. Åkte på middag och sedan for jag hem. Matilda kom till mig och vi gick för att möta Lina. Vandrade till Ica där vi köpte kesella med frysta hallon. Mumsade, myste i mjukiskläder, pratade och sminkade. Har haft en riktigt mysig kväll med världens bästa tjejer. Puss på er! 
Peace och godnatt.



everyone can change.

Började vid tio och slutade tolv, de var riktigt skönt! Nu har jag lov i några dagar innan jag ska tillbaka till skolan för att städa mitt skåp och spela lite kubb. Sedan är de skolavslutning på fredag. Skönt de ska bli att slippa alla lektioner och att kriva upp tidigt. Vilket jag ändå kommer att få eftersom att jag börjar jobba den 12 juni och ska jobba i 6 veckor.. Kommer vara spyless! Men äsch, kommer ju få in lite pengar i alla fall. Sedan håller jag och pappa på att planera in en utlandsresa i slutet av sommaren och det skulle inte sitta helt fel! Hoppas bara att han blir bra i höften så att vi kan fara. Idag har jag varit på en liten shoppingrunda med Lina och Emma. Fick med mig hem några fina grejer, ett grönt linne, ett par svarta jeans och två nagellack. For sedan och hälsade på pappa i några timmar innan mamma plockade upp mig. Vi åkte och handlade lite nödvändigheter på Ica och sedan for vi hem. Tog en riktigt skönt och behövlig långprommis med Matilda på kvällskvisten. Vi gick i en och en halvtimme och bara pratade om allt mellan himmel och jord. Det var riktigt skönt! När jag kom hem, slängde jag mig i duschen, färgade mitt löshår, målade naglarna och tog det lugnt! Nu ska jag stänga mina blåa, för är väldigt trött! Puss godnatt alla fina.

you can do it, if you want to.

Första året avklarat med ett stort F i matte. Känns jäkligt skönt att vara klar med allting. Endast matten som saknas.. Men det fixar jag nästa år. Är lite irriterad på mig själv att jag inte har tagit tag i matten tidigare. Men man lär ju sig av sina misstag. Idag har jag gjort ett företagsekonomi prov och det gick riktigt bra, även fast det var lite svårt. Jag har också gjort ett spanska prov, vilket kändes bra. Men får väl se hur betyget blir. Nu har jag gjort bort alla prov i första året och idag ska jag skriva klart min och Emmas rapport som ska vara inskickad idag. Vi är snart klar och efter de finns det inget annat som ska göras. Har nyss kommit hem från Thai, käkade lunch med mamsen och hennes arbetskompis! Nu ska jag ta en lite powernap, är riktigt trött! Puss.