söndag.

Tänkte att jag skulle passa på att skriva ett litet inlägg. Det var ju ett bra tag sen. Har haft en mycket bra helg, med både upp och nergångar. Idag har jag sovit ut på rikitgt, vaknade vid två och var fortfarande lite små trött. Dock inte lika trött som jag var kring två igår kväll när jag promenerade hem. Idag har jag tillbringat min dag i sängen, gått några vändor fram och tillbaka till kylskåpet, soffan och till toan. Det enda vettiga jag gjort idag är faktiskt att jag slängt på en tvättmaskin. Nu väntar jag på att maten ska bli klar, på att X-factor ska börja och sedan Beck. Myssöndag med andra ord. Nu ska jag ta en lång dusch och sedan är jag redo för en kväll fastklistrad framför tvn med massa gott! Imorgon väntas skola till 14 och sen en heldag på badet. Sola, träna och bada, det blir nog bra. Puss och kram.

torsdag idag.

Började dagen med skola som vanligt, en kort och skön dag. 8-12, var riktigt skönt att komma hem tidigt. Var hemma efter 12, då jag slog igång datorn och kikade läget lite. Laddade ner två filmer och åt sedan en liten pizzabit.  Kring två gick jag och mötte Lina. Vi promenerade upp till Dundret och Björnfällan med lilla Rufus. Helt slut promenerade vi ner och efter en liten vandring kom Gustav och hämtade oss. De skjutsade hem mig, jag tog en snabbdusch innan jag la mig i sängen med glass och This means war på datorskärmen. Den var faktiskt himla rolig och bra. Nu ska jag äta lite middag och sedan ska jag fara ut på äventyr med min lilla mami innan jag och Julia kastar oss framför en film med lite popcorn. Härligt. Puss och kram 

like dandelion dust.

Måste nog den bästa filmen jag sett på länge. Åh den var så himla bra! Har ni inte sett den så måste ni absolut se den, det är ett måste! På slutet kommer tårarna och det gick inte att sluta gråta. Kändes som att tårarna aldrig tog slut. Idag har jag bara myst och tagit det lugnt hemma efter palt-middag hos fina mommo. Nu ska jag försöka sova, skolan imorgon och sovmorgon till halv 10. Så himla skönt och att sluta vid 14 är inte heller så fel. Det är bara så skönt! Tänkte att det får bli en tidig kväll, så jag kanske lyckas kamma hem många timmar inatt. Eftersom att jag inte lyckades så bra med det ihelgen, kanske jag kan ta igen det idag istället. Puss och godnatt!

måndag.

Började morgonen att vakna upp hos Julia efter en kväll och natt hos henne. Kom till henne kring 23 och då fikade vi, spelade buzz och åt popcorn. Mysigt. På morgonen fikade vi frukost och gick ut på balkongen i det fina vädret innan jag gick hem för att duscha. Efter 12 började vi gå mot bussen och i skolan hade vi endast en lektion innan jag tog bussen hem. Har övningskört med pappa och det gick verkligen riktigt bra! Nu är jag hos farmor och farfar för att kika lite resor. Ska alldeles strax ringa mammsen och kolla om hon kan hämta mig. Annars blir det att ta en regnig promenad hem. Ha de bra!
 
Mitt ombre som jag inte hunnit visa, men ska tyvärr färga bort det idag.

en toppen kväll.

Gårkvällen var riktigt bra, hade riktigt roligt. Ett gott skratt förlänger ju livet så jag kommer leva väldigt länge efter den kvällen. Vi har sjungit singstar i flera timmar, skrattat, lyssnat musik och haft det så bra. Kvällen avslutades inte förän på morgonen kring 8, då jag slocknade i Julias säng. Vaknade 2 timmar senare och var hur pigg som helst. Vi åt frukost och sedan vid 12 somnade vi till 16 och det var så himla skönt. Jag och Julia har hunnit städa, äta middag, lägga glov och fixa på balkongen. Ska strax bege mig hemåt för att ha en liten filmkväll med Matilda och Emma. Mysigt. Den här helgen har verkligen varit riktigt bra! Puss på det. Nu ska jag avrunda och strax springa hem. Puss och kram. Skola imorgon som vanligt, börjar 13 och slutar efter 14 så det är inte så himla jobbigt. En timmes skola på måndagar är faktiskt inte det jobbigaste.

 
 

saturday.

Igår var det 12 timmars jobb i Kiruna som stod på schemat. Startade bil resan kring 06 och var hemma igen 18.30. Helt trött och slut tog jag en lång dusch och sedan åt jag thaimat. Tog på mig min långklänning och sminkade mig. Vandrade till Ellenor i spöregnet, kanske inte så matchande med min långklänning i regnet. Men det gick hur bra som helst. Vi sjöng och tränade inför idag då vi ska spela på ett ledarmöte. Kring 21 tog jag en till tur ut i det regniga vädret, men då till Lina. Vi tog det lugnt, målade naglarna och pratade. Gustav kom också och vi tog en tur med bilen innan vi bestämde oss för att köpa dipp och fara hem till Lina och äta chips, dip och kolla film. Vilket slutade med att de två somnade och jag vandrade hemåt. Slocknade i min säng kring 1 och har alldeles nyss stigit upp. Eller jag har hunnit äta lite lunch också. Nu ska jag duscha och sedan ska jag fixa mig inför spelningen. Puss och kram, ha en bra lördag allihopa!