några timmar kvar till år 2012.

Det här året har vart de bästa året hittills, och jag hoppas på ett ännu bättre år 2012. Jag kommer inte sluta de här året och börja ett nytt med mina vänner som alla andra kommer att göra! Själv ska jag sitta bänkad framför TV med en jäkla magsjuka!! Jag menar, vem har magsjuka på nyår?! Jo jag. Jag är väl den enda i hela världen som är sjuk, just idag!!! Blir så sur. FML.


be yourself

Kikat titanic och en barnfilm, varit på långtur med skotern, fastnat, grillat korv, myst, kollat tv, spenderat några timmar framför datorn, duschat och powernapat är vad jag har gjort hela dagen! Imorgon beger jag mig till Gällivare för att nyårs fira med fina Matilda, får helt enkelt ta och se vad vi hittar på för något kul. Har som sagt duschat alldeles just så nu ska jag slänga mig i sängen framför några oth-avsnitt med en macka och juice! mums. Gonattis!


the sunlight hurts my eyes.

Godmorgon, har sovit riktigt bra inatt men har fått så jäkla ont i ryggen så kan knappt göra röra mig. Min skalle bankar och vill bara sprängas. Vaknade för inte alls länge sen, men jag tror att jag kryper tillbaka till sängen ett tag. tjarå.


godnatt

Sitter med tekoppen i högsta hugg och ska alldeles strax borsta tänderna. Har nyss kikat Die hard med papsi, men somnade såklart! Inte länge men kanske 20 minuter, vilket betyder att jag inte är så himla trött nu! Därför slår jag igång ett eller två avsnitt oth till ögonen inte orkar längre. pussgodnatt


give me something to die for.

Städat mitt rum, ätit pizza och bara tagit de lugnt är vad jag har gjort den här kvällen och eftermiddagen. Nu sitter jag i min renbäddade säng med tända ljus, lyssnar musik och tänker på allt mellan himmel och jord. Har så många tankar och funderingar som gör mig så osäker, men det är bara kasta dom åt sidan och leva nu! Sluta tänka så mycket. Nu ska jag kila ner, kolla någon bra film och poppa lite popcorn. Slänger säkert in något fin liten inlägg sådär innan jag hoppar i lådan.


someone like you

Trött som tusan var jag när klockan ringde kring tio, efter fem och en halvtimmes sömn satt jag på bussen påväg till Gällivare. Gick runt och delade ut lappar för resan till Beligen med skolan tillsammans med Lina och Elin. En timme senare steg jag och Lina in på sunboutiqe för tjugo minuters solning och sen besökte vi även nyfiket för en fika! mysigt. Mamma hämtade sen upp mig hemifrån och vi stack på stan en snabbis. Kring fyra hoppade jag på bussen tillbaka till byn och nu sitter jag här och myser! Ska strax ta tag i städning som inte blev av igår.
pusshejs.



BEFORE I DIE

       

        
     
      

       

       


it feels like im broken.

Jag är sur, arg, ledsen, förbannad och besviken. livet suger!
Tröstar mig med choklad, internetshopping och hoppas på att livet ska bli bättre.
HEJDÅ!


19.49

Kollade en film som gick på TVn, vilket slutade med två timmars powernap. Ovanligt att jag somnar när jag kollar fim.. inte riktigt! Har i alla fall hunnit käka middag och nu ska jag börja städa. Ska ladda ner någon bra film som jag kan kolla när jag har varit duktig och städat. Det är lov och vad gör jag? Ingenting. Jag känner mig så tråkig, men jag orkar inte. Jag är helt slut efter en termin och har även en förkylning på ingång! Så den här veckan blir lugn. puss


high and low

Julen har varit mysig och lugn, och nu har jag äntligen fått tillbaka internet som varit borta i en vecka.
Igår shoppade jag loss i Luleå, fick med mig två par jeans, några tröjor, ett linne, en ear cuff och lite annat. Kom hem kring sju då jag for till mamma och packade sen for jag med pappa och handlade. Övningskörde sen till byn.
Idag vaknade jag strax innan tolv, käkade frukost och sen myste jag bara framför TVn. Pappa, Anna och Joel skulle och köra skoter så jag hängde med. Efter några timmars körande var vi hemma igen och nu har jag hoppat ner i min onepiece och ska slå igång en film. Senare ska jag ta tag i bomben som slagit ner i mitt rum.


When you get what you want, but don´t what you need.

Äntligen helg, ska bli så skönt och sova ut imorgon! Idag har jag varit i skolan en sväng, men har mått illa av den där sushin i flera dagar. Så jag gick hem. Vilade ett tag och sen käkade jag lite lunch. Tog med mig Linda på stan för att inhandla lite julklappar, så nu är två stycken bortgjorda. Bara resten kvar ;) Kom till byn kring fyra, då jag sov till sju, när pappa väckte mig och vi käkade middag. Tog sen båda skotrarna och stack ut en sväng och sen förbi Leipo och hälsade på Anders och Monika. Har alldeles nyss kollat klart baksmällan 2 och nu börjar mina ögonlock bli tunga, så ska tvätta bort sminket och borsta gaddarna sen blir det bädden för min del!
Pusspuss


torsdag

Ett företagsekonomi prov och en engelska redovisning är vad jag har gjort idag. Kom till Dokkas kring fyra, då jag tog en sovare, till strax innan sex. Ätit och läst bloggar har jag också hunnit med. Egentligen borde jag dyka ner i spanska böckerna eftersom de väntas prov imorgon igen, men de tar jag och läser igenom innan jag hoppar i sängen. Nu tänker jag gå ner och slå igång någon bra film så man kan sova lite mer!
hejs!


fjortonde december 2011

Igår var det lucia och mysigt som vanligt. Började morgonen hemma hos Emma där vi fixade håret lockigt och sedan sminkade oss lite. Kring nio började vi knalla mot heden där bussen sedan rullade vidare till LKAB där vi sjöng och åt. For sen snabbt hem och sedan till kyrkan för första föreställningen och efter den tog jag Emma under armen för att middagsdejta. Efter två föreställningar till var jag hemma och kunde lägga mig i sängen och bara ta det lugnt och andas efter dagens stress.
Imorse försov jag mig, men det spelade ändå ingen roll efter som min lärare inte heller hade kommit till skolan. Lyssnade på någon nobelpristagare i några timmar, men sov istället.. var inte direkt det intressanaste . Kom hem kring tre då stack jag och Linda till nya coop och checkade läget där, pappa kom sen och hämtade mig och vi käkade sushi! Verkligen ingen höjdare, nejnej! Övningskörde hem då jag direkt kastade mig in i datorn och gjorde klart hela engelska redovisningen tills imorgon. Nu ska jag även kasta mig in i företagsekonomi böckerna och käka en clementin. För imorgon väntas även prov.
pussgodnatt efter pluggandet såklart!


laughing and crying are two completely different things

Oth, awkward, disney chanel, ätit, badat, ansiktsmask, sovit och liknade är vad jag har sysselsatt mig med den här dagen! Inte direkt kul, men jag känner mig faktiskt lite bättre. Så jag har bestämt att imorgon pallrar jag mig till skolan varesig jag vill eller inte! Jag ska dit. Jag ska även kliva upp tidigt så att jag hinner ta det lugnt och äta frukost, vilken inte händer speciellt ofta. Nu ska jag borsta tänderna och sen kasta mig in i sagornas värld, måste nämligen läsa ut min engelska bok! Så godnatt.
puss på er!

6e december 2011

Vaknade imorse av att jag var helt varm och att min skalle höll på att sprängas! Så slängde mig direkt tillbaka i sängen och sov tills smsen började rulla in på telefonen kring tio. Det blev ingen skolan för mig idag inte! Har haft ont i huvudet i två dagar, men nu börjar det försvinna. Sitter i soffan med en filt, mitt täcke, fryser och är helt varm i pannan. Orkade knappt resa mig upp från soffan när telefonen ringde. Väntar på att mamma ska laga klart maten för är jätte hungrig, sen ska jag slå igång julkalendern!
pusspuss

Andra advent

Efter att ha rensat tankar i flera timmar med mina fina vänner känner jag att några kilon har släppt från mina axlar! Nu känns det bra igen, även fast de inte är helt bra. Allt känns bara så himla fel, men ändå så rätt. Jag vet inte vad jag ska göra eller hur jag ska göra, vill bara sova!
Godnatt ♥

'

//Why? Why did you have to destroy everything? I had it fine and good before//

dream on

Igår på morgonen åkte jag och pappa till stugan. Vi tog en skotertur som inte var speciellt lång eftersom att de var så lite snö, käkade hamburgare och lastade skotern på släpet och började sen rulla hemåt! Vi kom inte direkt lång, innan  en jävla norrman kör ni med sin sidospegel i sidorutan på våran bil så det bara sprutade glas överallt. Fick sitta och frysa i typ en timma innan vi kom till Kiruna där vi täckte för fönstret med en filt så att de skulle bli varmare, och det blev de allt. En och en halvtimme senare var vi hemma och då somnade jag nästan direkt! Vaknade inte alls för så himla länge sen och nu hade jag tänkt käka något och sen börja rulla mot Gällivare för lite matteplugg och även kanske ta en prommis med någon finis! Men de återstår att se.


december

..Och knappt nå snö alls? Det är ju sjukt! Sitter och väntar på bättre tider och även på att någonting ska hända, men de är nog bara att drömma vidare. Slår igång ett avsnitt oth och längtar till söndag! Tack och hej.





fina cambilder på mig och pappa!


friday i'm in love

Började 11.40 idag med spanska och slutade sen 12.30, skönt! Kom hem kring ett då jag käkade och sen stack på stan med min fina vän Emma. Kikade i affärer efter lite julklappar, hittade dock inga.. får leta vidare! Vi hann även med en fika, satt och babblade om allt mellan himmel och jord, vi fick även ett gott skratt på köpet. Ikväll ska jag ta det riktigt lugnt, kolla några bra filmer och bara mysa på! Imorgon kanske jag sticker till Riksgränsen och Katterjåkk för att hämta hem skotern och även checka läget där. Men får se hur det blir med den saken, eftersom min pappa verkar ha lite svårt att bestämma sig om vi ska fara eller inte..