jag har, jag försöker, jag vill.

Jag har glömt dig, eller jag försöker glömma dig. Jag vill verkligen glömma dig. Men samtidigt så vill jag bara komma ihåg dig precis som du var. En gång. Två gånger. Jag kan inte ens minnas hur många gånger du velat glömma. Glömma mig, glömma allt och glömma alla. Dagar du varit ledsen och sårad för allt som händer runt dig. Ibland vill jag bara trycka control alt och delete för att få allt att försvinna.

life goes on.

Har blivit alldeles för dålig uppdatering på senaste tiden. Har i alla fall jobbat mina sex veckor och nu har jag äntligen tagit sommarlov! Och jäklar vad skönt det är. Mina tre senaste veckor i Aitik har bara sprungit förbi och jag trivdes som fisken i vattnet, med ett härligt arbetsgäng. Har lärt känna en hel del nya människor och det känns riktigt bra faktiskt. Har även hunnit med en fyra dagars semester i Luleå med mamsen och lillebror. Nu återstår det om de blir PDOL eller Luleåkalaset. Någon måste man ju gå på? Äsch det där löser sig. Jag ska bara njuta av de sommarlovs veckor som är kvar! Nu ska jag ta med min longboard under armen och möta upp Emma. Puss och kram.

no one knows.

Ligger i sängen redo för att sova, men först ska jag fika lite kvällis. Helgen har varit både bra och dålig. Bestått av både skratt och tårar. Allt mellan himmel och jord. Idag var en riktigt bra arbetsdag, kändes skönt att komma på andra tankar och få vara ute i solen. När jag kom hem åt jag middag och sedan bytte jag om för att ta en prommis med Sanna. Vi gick i nästan en timme innan de skjutsade hem mig och jag bytte om. Pappa och Anna hämtade mig med nybilen och vi for till md:s dom åt hambugare och jag tog en milkshake. Mums! Övningskörde hem och kastade mig direkt i duschen. Nu ska jag fika och sedan ska jag sova. Puss godnatt!
 
 

tredje dagen.

Idag är det tredje dagen på jobbet och idag har jag och Evelina fått vara på förrådet. Jag har åkte runt med Krille, lämna saker, åka lastbil, fara en sväng till Gällivare och inventerat med Ilona. Tiden gick relativt fort även fast jag var riktigt trött kring tolvtiden.Var hemma innan halv fem och då for jag och mamma en runda på stan, åt middag ute och sedan fick jag med mig en tröja hem. Mamma släppte av mig hos fammo och faffa, hälsade på där och sedan for jag och pappsen ut och övningskörde. Det gick också riktigt bra, tränade att starta och stanna i backe och det gick super bra. Tog sedan en långprommis runt överallt och sedan hämtade jag upp min cykel från Matilda och cyklade till strandcafét där hon jobbade. Hoppade i duschen direkt jag kom hem, städade mitt rum och renbäddade. Medan mamma for iväg på onsdagspub med sina kompisar, onsdagsmyste jag med chips och dipp samt min fina vän i luren i nästan en timme. Kan inte bli bättre faktiskt! Imorgon jobbar jag 7.00-15.30 och efter de ska jag hänga med min efterlängtade Matilda. Nu ska jag ställa klockan på fem och sedan ska jag stänga mina blåa små ögon. Natti.
 

bättre lycka nästa gång.

Ikväll har jag vandrat omkring med Linda, vi har pratat och funderat. Tobias plockade upp oss på stan och sedan åkte vi runt, runt och runt. Hamnade på Coop där vi köpte glass och sedan fortsatte vi åka runt. Efter ett par timmar fick vi en idé att vi skulle fara och fiska, sagt och gjort. Vi gled förbi mig där vi hämtade ett fiskespö och fortsatte sedan till en sjö. Stod där och kastade några gånger, vilket resulterade till två myggbett rikare och ett par blöta skor. Äsch, det gick faktiskt bra ändå. Dock ingen fisk, men som man brukar säga. "Tålamod är en fiskares bästavän". Och jag har inget tålamod alls, om jag ska få en fisk vill jag att den ska fastna på kroken direkt. Annars är det ingen idé. Är faktiskt inte alls trött efter min lilla vilostund på två timmar, så ska gå och borsta tänderna sedan ska jag försöka stänga mina blåa eftersom att de väntas en tidig morgon imorgon. Kommer nog inte gå så himla bra, men ska i alla fall göra ett tappert försök. Godnatt!
 
Storfiskarna.

äntligen hemma.

Efter några timmar på jobbet. Klockan ringde vid sextiden och snacka om att jag var död. Mamma skjutsade mig ut till Aitik. Började med introduktion och sedan fick vi både kläder och skåp. For runt överallt och vandrade omkring i de hårda skorna så att fötterna nästan blödde. Sedan åt vi kycklingsallad till lunch och fortsatte våran rundtur. Vid ett skjutsade Frida hem oss och sedan dess har jag bara tagit det lugnt i soffan med massa gott. Är sjuktligt trött så funderar på att ta en powernap innan jag ska hitta på något roligt med Linda. Helgen har förövrigt varit riktigt bra och igår fick jag ta igen förlorad tid med två riktigt fina. Började med att ta en långprommis med Emma innan Lina hämtade mig och vi for till Coopnära för att köpa lite onyttigheter. Pratade flera timmar, kring tolv gick Lina hem och jag fortsatte till duschen och sedan var det bara sängen som lockade. Nu ska jag vila en lite stund, puss och kram.