städning på hög nivå.

Fick något städryck och började städa mitt rum, renbäddade och dammtokade. Kom alldeles nyss ut ur duschen, skönt! Nu ligger jag i min säng, klickar mig in på olika shoppingsidor och funderar om det är något jag behöver hehe. Egentligen inte men det hade varit lite kul med något nytt, kanske några fina skor? Nej nu ska jag fortsätta kika runt och dricka mitt vatten. Ska försöka bli lite mer nyttigare av mig faktiskt.
Imorgon väntar en skoldag, ett gympass, dammsugning, barnvaktande och massa mys! Puss, natti.

onsdag.

Började dagen med skola, gick på en teater och gjorde ett NKprov. Hoppade sen på bussen till mormor och mamma skjutsade sen mig till tandläkarn för flourbehandling. For hem, pratade med Emma om att fara på dundret men det var inte öppet. Istället snörade jag på skrillorna och for upp på hedisen tillsammans med Lina. En timmes åkande och jag fortsatte hem för lite matteplugg, en och en halvtimme senare var jag klar och nu tar jag bara det lugnt, äter lite B&J och lyssnar musik.

lesslessless.

Är sjukligt less på allt som har med skolan att göra! Vill bara spy. Vill ha lov. Vill sova. Vill träna. Vill köra skoter. Tog i alla fall en lång prommis med Lina och Sanna. Vände hem efter en timme eftersom jag var tvungen att ta tag i en jäkla massa plugg. Mamma hämtade upp mig och vi stack till kullen, tog med oss Annelie och Ulli på sibylla för att käka och efter de släppte hon av mig hemma. Jag snabb duschade, mötte Lina och sen Matilda för naturkunskaps plugg. Efter drygt en och en halvtimme var vi klar och under den tiden hann vi också äta lite ben&jerry, prata, skratta och Matilda hann även dra hem. Nu sitter jag och Lina i min säng med varsin dator och skriver, hehe. Nä, men nu tänker vi faktiskt hitta på något spännande! Senare ska jag hinna läsa några sidor ur NK-boken eftersom ett prov väntar på mig imorgon! Ska även försöka somna relativt tidigt så jag orkar upp imorgon när klockan ringer 06.40. Pussgodnatt säger jag redan nu.

i will never let you go away.

Tog bussen imorse för att ha seminarium, när Matilda steg på bussen kom jag på att jag hade glömt mina papper hemma. Så fick hoppa av och springa hem, hämta papprerna och sen till busshållsplatsen för att ta nästa buss. Så kan de gå! Skolan var lugn och skön, slutade 12 så då tog jag bussen hem med mina vänner. Sitter och spelar draw something, lyssnar musik, äter S-märken och väntar på att en annan fin vän ska ringa. Ikväll blir det pluggning som gäller! Vi hörs.

pluggsöndag.

Igår skjutsade pappa mig till Gällivare, for hem och bytte om. Sen for jag till Emma och fixade håret snabbt. Mamma skjutsade oss till isladan där vi spenderade sju timmar. Showen gick riktigt bra och det var hur kul som helst.
Imorse vaknade jag av att solen lyste in genom fönstret och jag kunde inte somna om. Tog fram datorn och tänkte börja plugga lite smått, men då kom pappa in och frågade om jag skulle med och köra skoter med han och Niklas. Och jag kan säga att det lät lite mer lockande än historian. For iväg kring 11, pappa försökte lära mig "burka" och det gick riktigt bra faktiskt, trotts att jag flög av hundra gånger och fastnade en miljon. Kom hem alldeles nyss och nu ska jag passa på att skriva klart historian innan bussen går. Ha de bra! puss

fredaggggg.

Tog bussen till skolan, fick ett besked som ledde till att jag gick hem. Surade några timmar innan jag tog bussen till ishallen. Tillbringade fyra och en halv timme där, mamma hämtade mig och vi stack förbi coop. Hon släppte av mig hemma, jag packade och pappa plockade upp mig. Övningskörde och käkade pizza innan vi började rulla mot Dokkas. Sitter förtillfället i soffan och kikar busstider tills imorgon! Blir en tidig morgon, tar 08.42 bussen härifrån, sen blir det små fix och sen sticker jag till ishallen för musikalen "kättz". Kommer bli så himla roligt! Nu ska jag läsa min svenska bok och mysa under mitt varma täcke! Puss godnatt.
fint vinterväder!

friend.

a friend is someone who is there for you when he's rather be anywhere else.
a friend is one who believes in you when you have seased to believe in yourself.
a friend is someone who knows the song in your heart, and can sing it 
back when you have forgotten the words.




one day left.

Imorgon är det fredag och det ska bli så himla skönt! Har dock en hel hög med plugg att ta tag i under helgen. Idag har jag tillbringat nästintill hela dagen i ishallen. Kom hem kring fem, har bara hunnit ett besök hos min fina granne och ätit middag hos mormor. Nu ska jag slänga mig i duschen och sen kika lite bb. Ska även läsa några sidor ur boken.

sängläge och magont.

Pappa väckte mig imorse efter sextiden, övningskörde till Gällivare, fikade, kollade ett avsnitt oth innan jag somnade en stund. Vaknade efter åtta och strax innan nio knallade jag till bussen. For hem vid två då jag la mig i sängen och vilade en stund. Kring fem prommade jag och Linda upp till dundret och satt där någon timme innan vi fick orken att gå hem igen! Snabb duschade och sprang sen över till Julia för lite big brother, fika och snack. Kom nyss hem, magen vägrar samarbeta med mig och jag vill bara sova. Hade behövt läsa min svenska bok också, så slår upp den och läser några sidor innan jag stänger mina blåa. Ska vara på isladan först tio imorgon så en liten sovmorgon får jag ju i alla fall. Puss godnatt alla fina!

fettisdag.

Det är idag man ska äta semlor, men jag de är verkligen inte min grej! Har nyss läst några sidor ur min bok och tagit en dusch. Åh, jag har så mycket i skolan just nu så att jag bara vill dra täcket över huvudet och stanna där ett bra tag! Men nej, istället är det bara att greppa tag i pennan och börja skriva. Usch. Behöver lov, vill ha lov, helst nu tack! Äsch, skiter i dehär och går ner och fikar något istället.

one tree hill.

Imorse åkte jag med Julia till skolan och kunde därför ta en halvtimmes sovmorgon. Fem timmars skola innan jag tog bussen till fammo och faffa, fikade och pratade. Gick sen till bussen mot byn, somnade såklart och vaknade inte förän bussen stannade i Dokkas. Tur var väl de, annars hade jag åkt vidare! Har alldeles nyss käkat middag och hunnit kolla ett avsnitt av mitt älskade one tree hill. Nu ska jag kasta mig ner i läxorna ett tag, så att jag kan sudda ut lite på min "att göra" lista. Blir en tidig kväll idag, känner hur trött jag är. Pusshejs!

this is it.

Några timmars skola, en skotertur med Lina, Hanna och Sara, promenerat och pratat med Linda är vad jag har gjort idag. Skulle egentligen gå över till sjöpen och sjunga, men min mage strejkade. Istället myste jag hemma i min säng efter en lång, varm dusch. Skönt! Nu ska jag fika något och vänta på att big brother ska börja. Känner mig helt slut efter den här dagen! Äsch, ska slänga mig under täcket. Sov så gott, godnatt!


söndag.

Vaknade efter elva, slog igång tvättmaskinen, käkade frulle och kollade oth. Slängde på mig kläder och mötte Lina. Vi promenerad till Dundret och tillbaka. Riktigt skönt faktiskt! Kom hem för drygt en timme sen och har hunnit hängt upp tvätten, myst under mitt varma täcke med one tree hill såklart! hehe. Nu ska jag fortsätta kolla lite oth och skriva med mina fina vänner, pusspuss!

someday, sometimes and somewhere.

Började dagen med en snabb dusch, städade sen mitt rum och Linda kom hit. Vi pratade och svamlade. Käkade middag hos mormor igen innan vi sen for ut och åkte epa med Tobbe. Körde omkring och kring elva släppte dom av mig. Jag började knalla hem, men kvällen slutade istället halv ett efter att ha glidit bil. Nu ligger jag under täcket i min varma säng och funderar på att slå igång one tree hill eller nåt, känner att ögonen börjar bli lite små tunga! Men äsch, jag hålla mig vaken ett tag till ialla fall. Gonatt!




pusssss finis!


godmorgon lördag.



Igår hade jag skola som vanligt, hade matteprov på morgonen och såklart fick jag ett F.. Svin kul! Hade sen två timmars hål innan spanskan började, men for istället hem. Slängde i mig en huvudvärks tablett innan jag bytte om till varma kläder och vandrade till Lina. Vi satt oss på skotern och guppade till Sandviken där Hanna väntade. En tur till dundret och vi begav oss till Lina igen. For med mamma och handlade innan vi sen for till mormor och käkade middag. Jag for hem, duschade, bytte om och gick sen vidare för en lugn kväll med en fin vän. Somnade helt utslagen i sängen kring ett och har alldeles nyss vaknat. Nu tänker jag käka frulle, duscha och sen hitta på något med Linda. Ha en bra lördag, puss!


hur kunde du? hur kunde du? hur kunde du? hur kunde du?


onsdag snart torsdag.

Vaknade pigg imorse faktiskt! Kring nio drog jag ner till gruvan tillsammans med min klass och en jäkla massa engelskmän. Två timmar där och vi var tillbaka i skolans matsal där vi käkade och hoppade sen på bussen hem. Gick på stan med Julia och Lina, mötte sen Sanna för en fika på nyfiket innan alla knallade åt varsitt håll. En solning och massa snacka med fina Linda har jag också hunnit med. Hoppade på bussen kring halv sex för att spendera två timmar åt matlagning, dukning och middag med samma engelskmän. Renskav och semlor stod på menyn, vilket inte är riktigt går hem i mina öron och inte heller i min mage! Hehe, kan säga att jag inte är så förtjust i någonting av det.. Men försökte i alla fall få i mig lite grann! Nu ska jag sova några timmar, sovmorgon och skola från 09.40-13.00. Så himla skönt säger jag bara. Puss på näsan!


godnatt.

Godnatt alla fina och hoppas att ni haft en underbar dag! Mitt hår har alldeles nyss torkat och jag har målat naglarna mörklila. Nu väntar sängen för sju timmars sömn innan ett gruvbesök med engelskmännen. Imorgon kväll ska vi även laga middag med dom, så det blir nästan en hel dag i skolan. Har förövrigt matteprov på fredag och jag kan redan nu säga hej till mitt F. Känns inte speciellt roligt.. Men det är sanningen och den svider! Nu ska jag hoppa i lådan och sova så jag orkar upp. Alarmet ringer om sisådär sju timmar så det gäller att vara utvilad. Annars vet jag redan nu att det kommer sluta med en arg, förbannad och irriterad Johanna. Så puss och godnatt.

who is the most beautiful person you know?

Har spenderat dagen framför oth, ätit lunch med mamma, fått besök av Linda, fikat och pratat. Åh, jag önskar att jag också kunde få alla ♥-ans dag presenter och allt dedär.. Nej iställert får jag sitta hemma med världens förkylning, äta en romantisk middag med min mamma, sen hänga framför one tree hill och ladda inför en lång skoldag i både skolan och sen även i LKAB. Måste också bestämma mitt individuella val idag och jag har inte en blekaste aning om vad jag vill välja, det ska vara inne imorgon.. Jag får ångest! Får ta det med en nypa salt och helt enkelt välja det som känns bäst.



alla ♥-ans dag.

47391-42549_large
Hoppas alla från en toppen bra alla ♥-ans dag! Jag tänker spendera den i sängen framför oth ensam med en rinnande näsa och feber. Riktigt trevligt....
Vaknade kring 11 har hunnit fika, läsa bloggar och kolla facebook. Finns liksom inte så mycket man kan göra en sån här dag. Nu ska jag vänta på att min fina mamma kommer med något gott och sen ska jag bänka mig framför one tree hill. Åh det är så himla bra!! Kan inte sluta kolla. Nej nu ska jag sluta skriva massa svammel och hoppa in i duschen. Vi hörs, puss och kram.

hello monday.

Ligger hemma under täcket, snorar och kollar one tree hill. Ska försöka ta tag i matten idag också, när jag ändå är hemma! På lunchen kom mamma hem med ett paket från h&m och sen käkade vi paj. Riktigt gott. Nu ska jag fortsätta kolla oth och knarka nässpray. Ha de bra!

fint väder och fina dagar.

Började morgonen med ett samtal från Lina. Steg upp ur sängen och hoppade i varma kläder, knallade sen till mormor och sen vidare till  Lina och vi satte oss på skotern och for iväg för att tanka och sen möta upp ett litet gäng i Sandviken, innan vi for iväg på andra äventyr. Tre timmar senare körde vi in på Linas gård igen. Knallade hem och hoppade in i en varm dusch, hann knappt komma ut ur duschen innan de knackade på dörren och jag fick ett litet besök. Vi kollade film och bara pratade. Nu har jag intagit sängläge och där tänker jag ligga resten av kvällen tillsammans med min snoriga näsa, en godispåse och min onda kropp! Kan säga att jag har ont i varenda liten kroppsdel efter dom har två dagarna på skoterleden. Äsch, det var de värt! Pusspuss och godnatt.
mysigt

håll mig hårt eller släpp mig helt.

Hoppade upp före tuppen imorse, kring nio satte jag mig skotern och stack till Gällivare. En timme senare var jag framme hos Lina och tog sen mina fina vänner på en skotertur. Efter en krossad sidokåpa, två avflygningar, stukad handlek, ett blå märke och sex timmar senare var jag tillbaka i Dokkas. Riktigt roligt har det varit trotts alla motgångar! Äsch, lever ju i alla fall och tur är väl de. Har kommit hem för ett tag sen efter att ha varit ute med finaste Lina. Känner mig något trött efter den här dagen så ska väl alldeles strax lägga mig i min renbäddade säng och kolla någon film. Imorgon blir det sovmorgon! Skönt.

luftballonger.

Har kommit hem från skolan för inte alls länge sen, ett ekonomiprov, en matte och spanska lektion är vad vi har gjort idag. Hoppade på bussen med mina kära vänner innan jag sen vandrade hem. Sitter just för tillfället och kollar ut på alla luftballonger som flyger förbi, det ser så coolt ut! Hade också velat prova, är dock väldigt höjdrädd så jag tror inte att det hade varit så kul när jag väl var i luften hehe. Nu ska jag packa, käka ostkrokar och sen springa över till sjöpen för att sjunga! Sen ska jag ta bussen till byn. Imorgon sticker jag, Lina, Emma och Matilda ut och kör skoter om vädret tillåter, men det hoppas jag verkligen! Äsch, nu måste jag faktiskt skynda mig lite. Tror jag.

silvriga naglar.

Har nyss fyllt på mina naglar med silvrigt nagellack eftersom att de hade börjat lossna. Har nyss gjort klart hela samhällsuppgiften och skickat in den! Nu ska jag fortsätta kämpa mig igenom några matte tal innan jag skuttar in i duschen för att sen kolla lite oth. Sen stänger jag mina blåa för uppstigning kl. sex för att sen övningsköra in till Gällivare. Kommer somna bakom ratten om jag inte somnar i tid! Så har bestämt mig för att jag ska sova senast elva. Säger godnatt redan nu!


I only cry in the rain.

Sitter i min renbäddade säng, efter att ha städat mitt rum och käkat middag. Har haft skola som vanligt, halv fyra hoppade jag, Lina och Sanna på bussen hem. Gick sen till Pernillas jobb innan vi vandrade till min morbror för att hämta upp hennes bil. Åkte sen till byn, pratade med Anna innan jag sen tog skotern till Pernilla för att hälsa på. Nu ska jag sätta igång med plugget, matte och samhälls. Fyfan säger jag bara! Jag vill sova och kolla one tree hill inget annat, inget! Men de är väl bara att försöka ta tag i sitt liv och sina läxor. Jaja, ska fortsätta sura över att jag är less på skolan. Pusshejs!


tisdagkväll.

For till skolan med bussen som vanligt, några timmar där innan Linas farfar skjutsade hem oss,  packade, vandrade till bussen mot Mettä Dokkas, Käkade köttsoppa, sov en timme, läste tio sidor ur svenska boken och gjorde klart min samhällsuppgift, så har min dag sett ut. Nu sitter jag och käkar popcorn samtidigt som jag försöker få igång min tv, vilket inte går så bra! Den verkar var stendöd. Äsch slår igång några avsnitt one tree hill igen, innan jag slänger mig i sängen och laddar för uppstigning kring sextiden och en skoldag till halv fyra. Love life, eller?


pussssss!


*

Tre gånger och jag känner mig som en idiot. Vad händer egentligen? Mår du bättre av de? Jag tror att jag behöver en förklaring.

.t.r.ö.t.t.

´

Har hunnit duscha, fika och kolla wallander. Inget plugg men det får bli imorgon istället.
Är sjukt trött så ska krypa ner under täcket och sova.Men först ska jag borsta tänderna. Imorgon är det måndag vilket betyder att klockan kommer ringa 06.30. Känner mig inte taggad om man säger så! Det hade inte suttit helt fel med en sovmorgon eller någonting, men nej! Imorgon har jag bestämt mig för att kliva upp tidigare än jag brukar eftersom att jag alltid annars måste stressa och sen springa till bussen, och då menar jag bokstavligen springa! Annars missar jag den. Godnattis.


just do it.

 Kring fyra for jag till mormor och käkade palt, efter två paltar var jag riktigt mätt så slängde mig på soffan och somnade dit i en timme. Skönt. Kom hem för kanske två timmar sen och då har jag hunnit prata med min fina kompis i telefonen, klickat hem ett par nya springbyxor, pratat med mamma och nu tänker jag skriva klart min insändare som ska vara klar till torsdag. Men det är lika att göra bort den idag! Först ska jag spana runt på h&m, gina och nelly om det finns något fint. Borde inte, men måste bara.


världens finaste.

 


godmorgon sötnosar.

Vaknade alldeles nyss och jag känner mig inte så speciellt taggad på att gå utanför dörren! Termometern visar -28 och de är fortfarande dökallt. Idag blir det att skrapa bort lite matteplugg och en samhällsuppgift. Ska även sticka i väg till mormor senare för att käka palt och träffa mina kusiner som har varit i Thailand i två månader. Åh vad fuskigt! Vill också bort från den här äckliga kylan. börjar bli riktigt less på att inte kunna gå ut, utan att frysa häcken av sig.

don't cry, say fuck and smile.

Kring sju hämtade vi upp världens finaste kompisar! Mamma släppte av oss på thai där vi började kvällen. Efter en timme där knallade vi till gojjan och sen vidare till mig. Lyssnade musik, pratade, skrattade och tog det lugnt. Riktigt mysigt. Dom for hem för inte allt för länge sen, så nu blir det att slå igång en film eller två! Ögonen vill inte riktigt samarbeta men jag ska försöka hålla mig vaken en stund till. Säger tack och gonatt.

kyliga lördag.

Igår blev en lugn hemmakväll framför oth. Mysigt. Imorse vaknade jag strax innan tio och slängde i mig lite gröt innan jag hoppade tillbaka ner i min varma sköna säng med one tree hill, som vanligt. En dusch har jag också hunnit med men annars har jag bara legat här hela dagen. Lina och Matilda skulle ut och fota fina bilder men eftersom att termometern visade -30 grader så stannade jag hemma under mitt varma täcke istället. Även fast det hade varit riktigt kul att få några fina bilder så lät sängen och värmen mer lockande! Dagens planer gick inte som förväntat när vädret inte tillät en skotertur, synd! Nu ska jag fortsätta mitt oth tittande, puss.
vill ha sommar!!

hyfsat skönt med -37 grader.

Kallt som satan är det ute och man fryser ihjäl bara man går utan för dörren! Fel och bli lite varmare? Igår hann jag med lite matteplugg, en timme på gymmet, en liten sångträning och även ett besök hos Lina. Kom hem kring nio då jag slängde mig i duschen och käkade sen middag. Kollade några avsnitt oth innan jag somnade. Nu sitter jag i skolan med mina fina vänner och ska snart på lunchdejt med Matilda. Ikväll blir det handling inför middagen imorgon och sen får jag helt enkelt se vad som händer och sker! Pusselipuss


suuuur.

Började dagen i skolan tillsammans med mina fina vänner, redovisade ergonomin med Emma och käkade sen lunch. Hade sen NK och efter det två engelska lektioner som slutade med ilska tills tårarna sprutade. Hatar engelska och även min lärare, punkt. Drog med Lina på gymmet 45 min, eftersom att alla maskiner var upptagna! Den här dagen kunde inte sluta bättre.. Äsch tar en dusch, fikar och kolla oth istället! Så mycket bättre. Puss