sista april.

Kom hem igår kring halv sju, åt middag med pappa innan han skjutsade hem mig. Jag slängde snabbt på mig andra kläder och åkte iväg för att spendera lite tid med en fina vän. Vi pratade i massor och fikade innan jag gick vidare till Emma och Gabbi där mamma var. Vi åkte till Coop Nära där vi handlade massa gott, for sen och fikade hos världens bästa gudmor. Vi satt där och pratade i timmar, kring halv elva bestämde vi oss för att börja fara hem. Jag slog igång Heartbreaker och den var hyfsat bra ändå! Somnade kring ett och vaknade för ett tag sen. Nu ska jag slänga mig i duschen, städa mitt rum och äta frukost. Sen ska jag ringa min fina vänner och se vad som väntar ikväll. Hoppas ni får en toppen kväll, för det ska jag ha! Puss.
bildbrist, ohja!

people always leave.

Har kommit hem från skolan för inte alls länge sen. Hade två matte lektioner och en företagsekonomi lektion. Nu har jag slängt ner varenda lite sak i väskan och väntar på att klockan ska slå tjugo i ett, så jag kan vandra vidare till tåget. Idag sticker jag till Riksgränsen och kommer inte hem förän på söndag så uppdateringen kommer inte vara på topp! Men nu måste jag knyta på skorna åde, så vi hörs på söndag! Ha de bra ♥ puss!



pyssel.

Har hängt med Linda nästan hela dagen, surrat och promenerat i massor, ätit pizza och skrattat. Så mysigt! Solen har lyst och det har varit så himla fint väder, tänk att man kan bli så glad av lite sol. Vid sjutiden mötte jag upp Emma och vi har pysslat ihop en liten buss, på Sjöparken i flera timmar. Nu är den nästan klar, och så himla söt och fin. Nu hade jag tänkt slå igång ett avsnitt av någon serie att somna till, sen taggar jag sovmorgon. Men inte nationella! Pussnatti.

slut för idag.

Det var riktigt skönt med en sovmorgon imorse och det var ännu skönare att vi fick sluta efter idrotten. Hade egentligen engelska, men då hade vi redan hunnit åka hem och hann inte tillbaka till skolan på tio minuter. Nu sitter jag och planerar lite med min finis till kompis. Har alldeles nyss tagit en snabb dusch och nu väntar jag på att Emma som ska ringa. På en stund ska vi ut och promenera och sen ska jag faktiskt ta fram dammsugaren och städa upp mitt bombnedslag till rum! Vi hörs ikväll. Puss å Kram.

nobody's perfect. no. no.

Blev inget tränande och inget pluggande idag, tar tag i det imorgon. Istället har jag hängt lite med Linda, myst hemma, färgat håret, duschat, ätit och målat naglarna hos Julia. Härligt. Imorgon börjar jag först 9.40 så det ska bli riktigt skönt med en sovmorgon, vilket jag har haft hela veckan! Så sköööönt och välbehövligt. Nu tänkte jag slå igång någon bra film att somna till och bara mysa mig ner under täcket. Har längtat efter sängen hela dagen!!

#


svenska nationella.

Provet gick fort och var ändå inte så himla svårt. Var klar efter en timme. Tog bussen till stan och tog en lunchdejt på thai med Sanna, Hanna och Fanny. Det var riktigt gott! Igår somnade jag inte förän halv tre så man kan säga att jag var så gott som död imorse när klockan ringde. Äsch, ska faktiskt ta en lite powernap en stund innan Lina ringer och drar med mig på gymmet. Ska bli så och få röra lite på fläsket, haha. Ciao!

you made it all this way.

Sitter nyduschad efter att jag varit på Sjöparken och sjungit i sisådär tre timmar. Jag har även kollat kläder, funderat och tänkt på allt möjligt. Skoldagen gick riktigt fort idag, gjorde bort samhälls uppgiften på lunchen så vi fick sluta tolv istället för halv tre. Skönt! Tog bussen till stan och tog en fika med Matilda. Pratade på runt en timma, innan jag vandrade hem och somnade på soffan. Imorgon är det en sovmorgon och ett nationellt prov som står överst på listan. Sen blir det gymmet, efter ungefär en månads uppehåll. Ska även försöka ta tag i lite plugg. Nu ska ställa klockan på halv åtta, slå igång oth och smsa med min superfina vän tills ögonen sviker! Puss.

godmorgon söndag.

Har alldeles nyss vaknat, igår kom vi tillbaka till Ulli kring tolv. Filmen var rätt bra ändå faktiskt, även om jag var lite små skeptisk i början. Direkt när vi kom hit, borstade jag gaddarna och la mig i sängen och kollade TV tills jag somnade. Idag åker vi hem men först ska Annelie och mamma borra upp en hylla och jag ska springa en vända på stan igen på jakt efter en till tröja! Nu ska jag duscha, måla naglarna och äta frukost.

nu sticker vi.


luleå.

Passar på att slänga in ett inlägg medans jag väntar på att maten ska bli klar. Kom hit går kring halv sju, åt middag och sen kollade jag och Ulli TV medans mamma, Annelie och Tim for iväg och hälsade på min kusin. Imorse vaknade jag vid nio, fikade och hoppade i kläderna, jag och Ulli sprang runt på stan några timmar innan vi tog med oss Tim och Alex hem till henne. Vi åt lunch och kikade på de vi hade inhandlat. Nu ska vi alldeles strax äta middag och senare vid åtta ska vi börja gå mot bion. Vi ska kolla Hungergames. Trevligt värre! Puss på er.

påsklov 2012.

På en liten tur.
Pimplar.
Berg och snö.
Grillar marshmallows
I väntan på tåget.
Världens finaste.
Sötis Tova.
♥.

it´s fridaaaay.

Godmorgon! Igår hämtade min lilla pappa upp mig, jag övningskörde till Dokkas där jag hämtade min moppe. Hehe, ville provköra nu sådär efter vintern och allt. Körde hem den och hämtade upp Linda, vi for ut och körde ett tag innan vi hamnade i Kullen för att dricka te och fika. Efter nio åkte vi hemåt och direkt jag kom hem slocknade jag. Imorse vaknade jag vid sju av världens huvudvärk och när jag reste mig upp blev jag hur yr som helst. La mig i sängen igen och vaknade av att Matilda började ringa, klev upp och nu har jag alldeles precis duschat. Ska klä på mig, äta lite frukost, äta några alvedon och sen börja packa! Sticker till Luleå idag vid två så får hoppas att huvudvärken försvinner annars vet jag en som kommer vara små irriterad hela vägen.. Uppdateringen kommer inte vara någon höjdare, därför skriver jag när jag kommer hem istället! Ha det bra, puss och kram.

korthårig.


usch för onsdagar.

Hatar verkligen onsdagar, det är den mest segaste och tråkigaste dagen! Slutar vid fyra varje onsdag och de är så himla jobbigt. Och den här dagen har väl inte varit någon höjdare, har varit lite små irriterad och haft ont i huvudet hela dagen. Men min irritation övergick snabbt till ilska och jag orkade inte stanna i skolan längre. Farfar skjutsade hem mig och jag la mig i sängen en stund innan jag ställde mig i duschen och rensade tankarna i många, många minuter. Alldeles för många. Nu känns allt lite bättre så ska ta och skriva klart min historia tills imorgon, har nämligen seminarium. Så det vore nog bra om jag skulle börja med det där någongång. Ikväll ska jag ut och promenera med världens finaste kompis och då lär flera kilon släppa från mina axlar. Vi syns!

calippo shots.

Och såklart så somnade jag i alla fall, hann sova lite mer än en halvtimme innan Linda ringde och en kort stund efter kom hon till mig. Vi pratade i flera timmar, åt middag och sen tog vi på oss skorna och knallade till Mds för att köpa calippo shots. Mums. Vi gick vidare till mommo där vi kollade TV och bara tog det lugnt, och inte långt efter det började vi gå hemåt. Följde henne och Tobias en bit hem innan jag vände och gick hem jag också. Nu har jag alldeles nyss duscha och bortsat tänderna så nu kryper jag ner under täcket och sover många, många timmar. Nightynighty!

tisdag 17 april.

Två och en halv timme i skolan, skulle egentligen ta bussen hem vid elva eftersom att vi slutade. Men istället stannade jag kvar till halv två, gjorde bort några uppgifter och sen tog jag och Lina bussen hem. Har kommit hem för en stund sen, tänkte nästan ta en liten vila eftersom att ögonen håller på att slå igen. Men nej, det blir inget sovande för då vet jag hur det kommer sluta! Att jag vaknar vid sju och sen orkar jag inte kliva upp. Istället hade jag faktiskt tänkte ta en prommis, men får se hur det kommer sluta. Haha herregud, vad deppig jag verkar vara idag. Men så är det faktiskt inte, är hur glad som helst bara något trött.. Nu ska jag skicka iväg till uppgifter, äta en glass och mysa mig ner framför TVn. Sen, kan jag gå ut och gå. Men det är senare!

never say never.

Började dagen med en försovning, farfar skjutsade mig till skolan. Kring halv två tog jag bussen hem, mötte Linda, åt en calippo shots och bussade hem till henne. Vi var där ett tag innan vi gick vidare till min mormor där vi åt middag och klippte hår. Tog en promenad till stan där jag inhandlade en tröja och en eyeliner. Vi gick sen till mig och såklart drog jag världens vurpa, så nu är mitt knä blått. Men blått är ju snyggt..! När jag kom hem klickade jag hem två navelsmycken som lär trilla ner i brevlådan om bara någon dag och sen knallade jag vidare mot Sjöparken för att sjunga medan Linda tog bussen hem. Efter två timmars sjungande mötte jag upp Linda och vi fortsatte kvällen med massa epa-åkande. Kom hem vid tio och sen dess har jag bara hunnit duscha och haft videosamtal med Lina. Längtar redan till fredag, orkar inte med skolan och sen vill jag till Luleå. Nu ska jag gå och dricka något, borsta gaddarna och sen stänga mina blåa för en tidig uppstigning imorgon. Puss och gonatt!

godnatt.

Nu intar jag ryggläge i världens skönaste säng. Godnatt alla fina!

söndagsångest på hög nivå.

Har haft en sån otrolig söndagsångest idag så det finns inte, har legat i sängen, tryckte på fjärrkontrollen och bytt kanal då och då, tagit några vändor till kylen och kring fem hoppade jag faktiskt i duschen. Har varit så himla trött och seg hela dagen. Åt middag hos mommo och sen knallade jag hem, kastade mig under täcket och skrev klart min samhälls uppgift, så nu ska jag skicka in den. Helgen har varit toppen! I fredags klippte jag av mitt hår och sen hade jag lite fredagsmys med Linda och Hanna. Var hemma hos mig och bara tog det lugnt. Lördag alltså igår, for jag till Akkavaara med Lina, hennes familj och Emma. Myste på där, åkte skote och pimplade. Vädret var också på topp så det var ett riktigt stort plus i kanten. Var hemma efter fem, for snabbt hem sen till mommo där jag duschade och åt. Kring halv åtta for jag ut och gled lite bil med mamsen innan hon skjutsade mig vidare till Lina. Var där en stund innan jag, Lina, Matilda och Emma gick vidare till Emma där de var några andra fina tjejer. Hängde där en stund innan Matildas mamma hämtade oss och skjutsade mig till mormor, där jag tog en sleepover. Mysigt. Har sovit där hela helgen och man kan då inte säga att man har behövt gå hungrig, inte. Har gått runt och ätit och ätit och ätit. Nu ska jag skicka iväg samhällsen, ringa fina Lina och sen ska jag hoppa i lådan med lite Vampire Diaries för imorgon är det skolan som gäller, är taggad till...noll. Usch, är redan less! Nej, nu ska jag se det positivt. Det är ju faktiskt sommarlov om sisådär två månader. Underbart är bara förnamnet. Natti.
Gammal bild, men det gäller att bjuda på sig själv.

godnatt.

Idag har det mest blivit en innedag, snön har vräkt ner och jag har inte sett någon skymt av solen på långa vägar. Vaknade kring tio, kollade ut genom fönstret och drog lika snabbt täcket över huvudet och sov en timme till. Har tagit det lugnt hela morgon, myst framför serier och ätit massa godis. For ut med skotern en liten sväng och tog fram pjäxorna och sen hoppade på längdskidorna efter några månaders uppehåll. Längdskidor är verkligen inte min grej, jag hatar verkligen de. Jag försöker gång på gång att åka för att jag tycker att de ser så himla roligt ut när alla andra åker, men nej det är verkligen jätte tråkigt. Kanske för att jag inte är någon höjdare på att åka och för att jag inte riktigt kan taktiken. Äsch, de där kommer aldrig vara min grej. Lika att ge upp hoppet. Nu ska jag slänga mig i duschen och packa min väska för imorgon kring elva sätter jag mig på tåget hemåt. Tur att jag har Julia som sällskap under resan, annars hade de ju blivit jäkligt långtråkigt eftersom det tar nästan tre och en halv timme att åka. Ska bli så skönt att komma hem till min säng, till fina mamma och lillebror och såklart till mina underbara vänner! Gud vad jag har saknat dom, mina fina vänner. Nej nu faktiskt skynda mig lite grann, måste ju hinna sova några timmar också! Pussnatti, vi hörs imorgon när jag kommer hem.

2012-04-10

Hoppade upp ur lådan kring elva, for ut med skotrarna till sjön och pimplade en stund. Drog upp en liten firre, frös som tusan om fingrarna så efter en stund for vi hem. Har alldeles nyss ätit lunch och nu ska jag lägga mig i sängen och slå igång några avsnitt vampire diaries. Sen får jag se vad som händer. Vädret är inte på topp idag, men solen tittar fram då och då. Känner att jag inte har så mycket att skriva om och de händer inte speciellt mycket Dagarna ser oftast likadana ut. Skriver nog när jag kommer hem istället! Vi höres, ha det så bra!

monday.

Sov till elva idag, åt frukost och hoppade i skoterkläderna. For till Nordanjaure, pimplade, grillade korv och solade fram några fräknar. Några timmar senare for vi hem och nu har jag hunnit ta en dusch och fikat. Nu ska jag vänta på att maten ska bli klar och sen ska jag mysa framför TVn med lite godis, hehe. Kanske tar en tur till Riksgränsen och ser vad som händer de, men det återstår och se. Ha det bra, hejs!


sol, sol och sol.

Strålande sol och många mils skotertur. Några avflygningar, en poliskontroll och en hamburgare rikare! Nu på eftermiddagen har jag promenerat runt och pratar med min fina vän. Snart ska jag hoppa i skoterkläderna och skjutsa min kusin till Riksgränsen. Jag är så himla rastlös, vill göra något, vill att någon ska komma hit, vill bara ha något och göra. Är less på att göra samma saker hela tiden. Äsch får hoppas på de bästa, kanske någon kommer och räddar mig! Vem vet.

glad påsk.

Idag har jag vaknat kring tio och en timme senare var vi påväg till Låkta. Skulle dit och äta en våffla, men tillslut blev det så dåligt väder så vi vände och for hem. Åt middag och sen gick jag upp och la mig i sängen, somnade i tre timmar. Så skönt! Jag har alldeles nyss tagit en dusch och målat naglarna röda. Nu ska jag slänga mig i soffan med godis påsen i högsta hugg! Ha en bra påsk. Pusss.


katterjåkk.

Har haft magvärk hela dagen lång, sprungit på stan med mamsi, gymmat med Lina, bilat till stugan tre timmar, kollat fyra avsnitt Vampire diaries, ätit middag, tagit en springtur och duschat. Har alldeles nyss skickat in en jobbansökan, så nu får vi se om jag får något svar! Sitter också och dricker en cola, äter godis och skriver min samhällsuppgift. Hoppas på ett toppen väder imorgon, så man får köra mycket skoter och bara mysa. Tror att det blir en tidig kväll för mig, känner hur mina blåa bara vill stängas igen! Snart ska jag lägga undan samhällsen och läsa lite grann, har börjat läsa en bok igår för första gången på jag vet inte hur länge.. Hatar att läsa, men jag måste verkligen läsa lite då och då. Vi hörs imorgon sötisar, natti.


godmorgon godmorgon.

Har varit vaken sedan sju, magen skriker även fast jag har ätit hur mycket frulle som helst. Håller på att skriva upp en lista om allt jag ska ha med till stugan, så snart sätter jag igång med packningen. Hehe måste alltid skriva upp en lista när jag ska packa, annars glömmer jag hälften av det jag ska ha med! Ska även hinna dra en dusch och sen ska jag ringa mamma och be henne hämta mg, måste nämligen till skolan och hämta min mattebok. Har prov bara några dagar efter lovet, så lite måste jag plugga. Nu ska jag ta bort mitt nagellack, måla nytt och ringa till min farbror. Vi hörs, ha det bra!

@instagram.

Åt middag kring sju och sen fortsatte jag med mitt pluggande. Har hunnit med att andra mitt träningsschema och skriva klart två engelska brev även skrivit några rader på min historia. Nu lämnar jag allt för idag. Kämpar med min onda mage som verkligen inte vill samarbeta med mig. Tar en alvedon, kryper ner under täcket och får en efterlängtad massage. Skönt! Jo, förresten. Har skaffat instagram idag, och gud vad roligt det är! Följ mig, jjohannasofia. Tror att jag hoppar över skolan imorgon och tar en sovmorgon till tolv då min kusin slutar. Då packar jag väskan och sticker till underbara Katterjåkk en vecka! Åh, vad roligt och skönt det ska bli att komma bort härifrån ett tag är spyless på allt just nu kan jag säga. Imorgon väntas även lite plugg innan jag sticker iväg till fjällen. Uppdaterar mer imorgon. Puss och godnatt!
Måste också säga, krya på dig bästo hoppas du blir frisk snart så vi kan ha kul! 

påsklovet närmar sig.

Imorgon är det sista dag innan det är påsklov, det behövers verkligen. Är så himla less på allt som har med s k o l a att göra! Blä. Idag har jag en hel hög med läxor att ta itu med, det är också blä. Nu väntar jag på att maten ska bli klar och sen får jag se hur det blir med träningen, vet inte riktigt om jag har tid för det. Men ska försöka klämma in det i mitt schema. Kom hem från skolan lite innan tre, då jag bytte till myskläder och studsade ner under täcket och sov en och en halvtimme. Nej nu har jag inte tid att göra något annat än att plugga! Snälla skjut mig just nu.

det är ett måste.

* Börja spara pengar.
* Sluta äta onyttigheter.
* Bli relativt brun.
* Fortsätta träna, fast oftare.
* Äta mer nyttig och bra mat.
Hade inte tackat nej till de här, just nu!

tisdag.

Har haft tre lektioner även idag, så slutade tolv igen. Tog med mig Julia på stan, inhandlade tre par trosor och sen gick vi till henne, fikade och babblade på ett bra tag innan vi bestämde oss för att gå till badet för att sola. Sagt och gjort, efter en halvtimme var vi tillbaka hos henne och fortsatte vårat surrande tills telefonen ringde. Lina kom till mig och vi gick ut på en powerwalk, knallade runt i en timme. Nu är jag hemma för att slänga på mig lite andra kläder och slänga i mig något i min stackars magen, sen ska jag gå över till Sjöpen för att sjunga sådär två timmar. Nu måste jag skynda mig, ska vara där på tio minuter så det gäller att lägga på ett kol. Ciao.



belgien 2012.


some day..

Somnade kring elva igår och vaknade sju, hoppade i kläderna och slängde i mig lite frukost innan jag halft sprang till bussen. Tre lektioner innan jag hoppade på 12.20 bussen hem. Nu har jag legat i min säng i några timmar och bara tagit det lugnt. Jag faktiskt äta lunch alldeles strax och sen ser jag om jag kanske tar en tjugominutare i solen och kanske ett besök på gymmet efter det? Får helt enkelt se vad som händer. Nej kanske man skulle sova några minuter verkar som att ögonen inte riktigt vill samarbeta just nu. Puss.

home sweet home.

Kom hem i fredags kväll och somnade direkt efter att jag hade tagit en varm dusch och ätit mackor. Åh, så skönt det var att somna i sin egen säng! Resan har varit riktigt rolig, trotts alla klagomål. Lägger ut bilder sen när jag flyttat över dom till datorn. Igår hängde jag med mina fina vänner, började först dagen med Lina och Matilda. Vi drog en repa på stan och åt sen frulle på alla tiders. Fortsatte sen vidare till pressbyrån och köpte godis. Matilda gick hem, jag och Lina gick till henne. Målade naglarna, pratade, käkade godis. Mamma hämtade mig och vi for på ett års kalas till Frida. Käkade sen en statiolkorv och for tillbaka till Lina. Efter några timmar kom Emmsi, och vi fortsatte ut på en prommis! Kallt som fan. Vi gick till mig, hängde här några minuter innan vi gick ut igen! Emma gick hem medan jag och Lina fortsatte till statiol, köpte chips och gick tillbaka till mig där vi stannade hela kvällen. Kring halv två for Lina hem och jag kröp ner under täcket och stängde mina blåa. Nu ska jag äta frukost, duscha, fixa mig och sen plugga lite grann. Vid fyra ska jag på middag på Forsvallen med mamsi och Tim. Mums! Sen får jag se vars vinden tar mig. Au revior!