belgien imorgon.

Försov mig imorse, så hann inte med bussen istället åkte jag med mamma. Efter skolan for jag på stan med Emmsan, gjorde lite ärenden och inhandlade nagellack. Nu har vi suttit och pratat, pluggat och skrattat i flera timmar framför våra datorskärmar. Har även hunnit slänga ner lite bra och ha grejer i resväskan, så kväll återstå endast att slänga ner det sista i väskan, plocka fram allting, duscha, platta håret och plugga sen ställer jag klockan på 04.30. Snacka om en tjej som kommer vara trött imorgon! Nu ska jag hoppa i kläderna och springa iväg till sjöparken för att sjunga lite smått. Det här blir mitt sista inlägg på några dagar, skriver igen på fredag när jag kommer hem från Belgien. Är sjukt taggad! Synd på fredag. Pusscaio!



hemma.

Har kommit hem för sisådär två timmar sen. Vaknade kring tio idag och började åka hem kring elva eftersom att det var snöstorm. Har alldeles nyss ätit tacos och nu ska jag slänga på mig ett ansikte innan jag ska hitta på något med Linda. Blir ialla fall färgning av mitt hår och sen får vi se vad som händer. Ikväll ska jag faktiskt ta tag i lite plugg, men det är först ikväll så orkar inte tänka på det nu! Ha en bra söndag!!



time's flys.

Blev en tidig kväll igår, somnade innan tolv och vaknade kring tio helt utvilad. Käkade frukost och mös framför TVn innan jag hoppade i skoterkläderna och for ut en sväng. En timme senare var jag tillbaka i stugan, åt våfflor och tog en tre timmar lång powernap. Fyfan vad skönt det var!! Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar och efter det ska jag hoppa in i bastun med ansiktsmask och hårinpackning. Ikväll blir det nog också en tidig kväll och imorgon rullar vi hemåt. Då väntas packning, hårfärgning och lite plugg. Vill ha tisdag nu, vill åka till Belgien nu. Puss!


äntligen fredag och helg.

Fyra lektioner, har inte ens hunnit haft lunch. Har bara hoppat från lektion till lektion. Efter tolv kom pappa och hämtade mig, for och åt på Sibylla innan jag for hem och hämtade väskan. Kring ett började vi rulla mot Katterjåkk. Övningskörde till Kiruna innan jag blev trött och pappa tog över ratten. Sov i en timme och några minuter efter att jag vaknade rullade vi in på gården. Har hunnit käka kycklingsallad, köra lite skoter och knallat till coop och köpt lite godis. Nu ska jag vänta på att pappa ska bli färdig med diskmaskinen sen sticker vi med skotern till Riksgränsen och kollar läget där! Ha en bra fredag!!


facelook.


snart är det äntligen fredag.

Hur kort skoldag som helst, en lektion så slutade 9.20. Tog bussen till Gällivare, slängde på mig springdojjerna och fortsatte sen till Lina för en lång prommis med henne och Tova. En timme var vi tillbaka hos Lina där vi lämnade Tovisen och fortsatte till gymmet. Efter ett hårt tränings pass steg vi in på Thai där vi tog en liten lunchdejt. Gick sen hem och Linda kom till mig, packade och sen snabbduschade jag medans hon sminkade sig och en efter kortstunds prat steg vi på varsin buss. Hon till vårdcentalen och jag till Malmberget för att sjunga. Halv fem hoppade jag på Dokkasbussen och kring fem stod pappa på busshållsplatsen och väntade! Jag övningskörde lite smått och nu sitter jag här mätt och belåten efter lite middag. Tror inte att jag orkar ta mig ut till stallet idag heller, är alldeles för trött för det känns det som just nu.  Äsch, får helt enkelt se om jag piggnar till på en stund. Men som det känns nu, vill jag bara krypa under täcket och sova några timmar efter denna fullspäckade dag!
hyfsat trött och biffig brud..

ops.

Hehe, ojdå.. Fastnade framför datorn flera timmar och sen blev jag så jäkla trött att jag inte orkade ta mig ut till hästarna. Får bli imorgon istället, dom där tjockisarna behöver verkligen röra på sig. Nu ska jag finslipa min analys och sen skicka in den även göra min spanskaläxa, två saker mindre på "att göra" lista som är någon lång just nu.. Nej nu ska jag faktist göra ett ryck sen ska jag spela lite drawsomething och krypa under täcket. En tidig kväll igen, såååå skönt! Och imorgon har jag endast en lektion och den slutar halv tio, så efter skolan sticker jag på gymmet och bygger lite muskler med Lina. Det kan behövas enligt mig. Nattinatti.



onsdag 21 mars, 2012

Igårkväll drog jag en repris från i måndags somnade halv 10 igen. Skönt! Vaknade när klockan ringde tio i sex, knallade över till Micke och han skjutsade hem mig. Sov i en halvtimme innan jag vandrade mot bussen för att åka till skolan. Några timmars skola och jag tog bussen till mormor åt lite och sen gick jag vidare till Dokkasbussen. Har alldeles nytt ätit middag och nu ska jag alldeles strax sätta på ridhjälmen och sätta mig på hästryggen efter sisådär ett år sen sist. Äsch, det ska bli så himla kul! Efter det ska jag faktiskt skriva min svenska analys och skicka in den färdigt. Nej, nu ska jag byta om och gå ut till stallet och fixa allt åt Casper och Kingen innan jag tar med mig Kingen på en lite tur i skogen. Hejdå!

it's like a crash.

Igår somnade jag kring halv tio och imorse försov jag mig? Hur går det ihop egetligen? Hade i alla fall samhälls där vi kollade ett avsnitt lyxfällan. På historian skrev vi frågor och sen hade vi spanska då vi bara tränade på lite meningar. Linda kom om mötte mig i Malmberget och vi for hem till mig och sen vidare till stan. Åt på thai eftersom det var hennes present och sen knallade vi runt i lite affärer. Sen tillbaka till mig och läste gamla dagböcker, hehe. Pappa hämtade oss och jag fick övningsköra lite. Släppte av Linda och fortsatte sen till Dokkas. Har alldeles nyss ätit middag, har även sjukt ont i huvudet och håller på att fryser i hjäl känns det som. Säg inte att jag håller på att bli sjuk, just nu när jag ska fara till Riksgränsen ihelgen. Jag som har saknat att vara där i stugan och bara mysa, köra skoter och ta det lugnt. Och sen när jag ska till Belgien nästa tisdag också. Får inte, får inte, får inte bli sjuk! Nu ska jag träna in lite av mitt manus tills redovisningen imorgon och sen ska jag faktiskt hoppa ner under täcket och sova flera timmar! Tidig uppstigning imorgon, och jag kommer verkligen inte orka kliva upp om jag endast sovit några få timmar. Så idag blir det faktiskt skärpning på den fronten. Tänkte även skriva klart min svenska analys idag, men det får ta och vänta till imorgon för just nu orkar jag verkligen ingenting. Min panna är helt kokhet och jag känner bara för att krypa ner under täcket och aldrig mer kliva upp därifrån. Just idag vill jag bara stänga mig ute från världen och bara skita i allt som händer där ute! Godnatt alla söta läsare!


Bildbrist?? ohja.

måndag och grattis finaste Linda. ♥

Ligger hemma i min säng och äter lite remmar från marknaden, hehe. Började morgonen med ett matteprov och kan redan nu säga att det gick rakt åt helvete. Är man dålig på matte så är man! Hade även en engelska lektion och kring elva hoppade jag på bussen hem. Har slängt i min en alvedon och nu väntar jag på att maten som är i mikron ska bli klar, sen går jag vidare till doktorn. Sen ska jag gratta världens bästa kompis, äta middag hos mormor och fara iväg och sjunga någon timme. Ha en bra måndag!


Grattis!! 

helgen.

Började min fredag med några timmars skola, ett marknadsbesök, middag i kullen, fredagsmys med Emma och Lina, roadtrip i någon timme, sleepover hos Lina. Vaknade i lördags på Linas soffa kring tio, käkade frukost och sen kom mamma och hämtade mig. Vi åkte till mommo där jag sov en timme innan vi kilade vidare på marknaden igen. Blev några sockar och lite godis rikare! Mötte upp Julia och vi gick till intersport för att hämta en jacka. Gick sen till henne och kollade ArneDahl innan jag hoppade i skorna och gick hem. Städade, tvättade lite, åt pizza, kalasade i tre timmar och somnade sen i min säng kring elva. Idag har jag börjat dagen med fem timmar på Dundret, en fika och fått en jäkla massa blåmärken har jag också hunnit med. Har hälsat på hos Linda och Tobbe en stund. Nu ska jag slänga mig i sängen framför one tree hill med min godispåse, mumsigt! Nattinatti.



jag har världens absolut bästa vänner.

Har inte riktigt haft någon lust till att blogga, men nu känner jag att skrivkraften börjar smyga sig tillbaka. Igårkväll var jag och kollade på innebandy vs. hockey som spelade en innebandymatch, for sen till Lina och vi tog en promenad för att leta calippo shots. Efter att vi knallat runt lite överallt hittade vi de tillslut på gojjan. Riktigt mumsigt, gick hem och tog en dusch sen hoppade jag ner i lådan. Idag har jag börjat morgonen med en försovning, en lång skoldag, middag och fika hemma hos mig med Lina, födelsedagsfirat min morbror, tränat på gymmet med fina Lina, duschat och spanskapluggat med Julia. Nu ligger jag i min säng redo för att hoppa ner i sängen, dra täcket över huvudet och sova några timmar! Imorgon väntar en skoldag, ett spanskaprov, en runda på marknaden och sen blir det mys med mina finaste. Kan också ta och säga hej till min träningsvärk. Kommer knappt komma upp ur sängen imorgon, känner redan hur den kommer smygande. Godnatt och sov gott alla sötnosar!
hyfsat trötta gymbrudar..

soliga måndag.

Var hur pigg som helst imorse faktiskt och dagen har flytit på hur bra som helst. Tänkte inte ta allt i detalj men kan berätta lite kortfattat om min dag den har bestått av skola till elva, liten runda på stan med Linda, två timmars sjungande på sjöparken, tre timmars plugg av svenska och samhälls. Måste också säga att det har varit så himla fint väder, dock blåsigt men annars hur varmt och soligt som helst. Äntligen börjar våren komma! Nu är jag redo att dyka ner i sängen och slå igång ett avsnitt one tree hill, imorgon blir det tidig uppstigning för att hinna med en dusch innan bussen går. Sen blir det nästan sju timmar skola, plugg, träning och även ett besök på Dundret om vädret tillåter och om tiden räcker till. Sov så gott!


vadå normala???

söndags plugg.

Kom hem för snart tre timmar sen. Har hunnit äta lunch, duschat och sminkat mig. Nu ska jag hoppa ner i min onepiece, ta matteboken under armen och knalla vidare till Lina för onepiece mys pluggande! Önskar att jag kunde slänga iväg matteboken, men äsch det kommer bli så mysigt!

sunday morning.

Godmorgon! Nu ska jag ät frukost, packa och plocka undan i mitt rum tills mamma kommer och hämtar mig. Direkt jag kommer hem ska jag slänga mig i duschen sen blir det att plugga som gäller. Pusspuss!



inspo.


please don't leave me.

Fastnade framför melodifestivalen så det har inte blivit så mycket pluggande för min del, men boken är i alla fall utläst och det känns riktigt jäkla skönt! De var den sämsta boken jag någonsin läst, usch. Nu ska jag slå igång oth, låta ögonen falla igen och längta till imorgon! Imorgon åker jag hem, har varit riktigt skönt och härligt att vara här i Dokkas med papsi och Anna. Men längtat hem har jag också, hem till min fina mamma och lillebror, till min sköna säng och till mina underbara vänner!


pussssssssss, godnatt.

lördag.

Känner att jag inte gör så speciellt mycket och dagarna ser oftast likadana ut. Men jag orkar inte bry mig om det! Imorse vaknade jag efter elva, åt frukost och for ut med pappa och körde skoter. Grillade korv i solen och körde sen hem igen efter två timmar. Har webbcamat med världens finaste kompis i några timmar och snart läst ut hela boken. Ikväll ska jag försöka börja på min bokanalys och även räkna några mattetal. Usch, vilken tråkig lördag! Men jag har ändå inget att göra och orkar verkligen inte med fler restuppgifter. Och sen ska det bli riktigt skönt att få sudda ut lite från min "att göra" lista. Hoppas ni andra får en toppen lördag!


du är bäst.

fortsätter min fredagskväll med det här,

Världens sämsta bok och lite choklad för att liva upp stämningen! haha.
Godnatt 

hard working girl.

Började att läsa min svenskabok, men eftersom att den är så sinnessjukt dålig så somnade jag efter tio sidor. Bra jobbat! Äsch, en powernap på en timme har väl aldrig skadat? Och skönt var det också. Klev upp, käkade middag och sen drog jag igång med städning av mitt rum samt dammsugning av hela huset. Två timmar senare var jag klar, for och köpte en B&J eftersom jag hade varit så duktig. Nu ska jag ta en välbehövlig dusch sen ska jag faktiskt slå upp den där boken och försöka läsa de femtio sidor jag har kvar av den! Inte taggad alls, men ska bli så jäkla skönt att få de bortgjort. Vi hörs, puss.


är alltid så hiiiiimla seriös..

that's true.


godmorgon fredag.

Vaknade kring halv elva imorse, jag och Linda pratade lite smått innan hon hoppade på bussen tillbaka till Gällivare. Har alldeles nyss ätit frukost och nu tänker jag slå igång en film, sen ska jag kasta mig in i matteboken och räkna några tal. Det behövs verkligen! Sen ska jag även läsa klart min svenskabok, det är också ett måste! Nu är det bara att ta tag i livet och återgå till verkligheten. Snart börjar skolan och då blir det inte en dans på rosor direkt. Ha en bra fredag!
mysigt värre!

ett fint litet inlägg, allt är så himla fint.

Slog av alarmet innan de hann ringa och somnade om till elva eftersom att vädret inte var på topp. Ringde Lina och Matilda, vi bestämde oss för att fara ut och köra skoter. Hoppade i varma kläder, packade väskan och startade skotern. Mötte upp Lina vid stenbron och sen fortsatte vi till sandviken där Matilda väntade. Vi försökte göra upp en eld vilket resulterade till att vi fick äta våra korvskivor råa. Hehe. Myste i skogen tillsammans med mina fina vänner innan vi efter fem timmar lessnade och började fara hemåt. Vid sextiden rullade finlynxen in på gården. Käkade middag och pratade med finaste Linda. Och ett kort tag efter de rulle även hennes pappas fina bil in på min gård. Just nu äter vi glass och ska snart slå igång en rulle eller två, sen skedar vi i min lilla säng. Puss och kram!











godnatt sötnosar.

Säger godnatt, ställer alamet på nio och hoppar i sängen efter en dag full av äventyr.
Imorgon väntas nya! Pusspuss.

onsdag och finväder.

Klockan ringde nio imorse, klev upp hoppade i varma kläder och gjorde lite fika. Startade sen skotern och mötte upp Julia. Vi har varit ute i skogen hela dagen, kört hur mycket skoter som helst, fikat, åkt bob, pratat, skrattat, fastnat och bara myst i solen. Efter sex timmar ute bestämde vi oss för att börja köra hem igen. Körde med henne en bit mot Markitta innan jag sen vinkade hejdå och for tillbaka till Dokkas! Så roligt vi har haft. Kom hem kring fem och har hunnit duscha, pratat med mina fina vänner i telefon och ätit middag. Nu ska jag slå igång en film, är riktigt trött!
bilder från idag.

..

It's okay not to be okay.
Sometimes it's hard to follow your heart.
Tears don't mean you're losing, everybody's bruising,
Just be true to who you are!
It's okay not to be okay.
Sometimes it's hard to follow your heart.
Tears don't mean you're losing, everybody's bruising,
Just be true to who you are!


*

Fick tydligen mitt svar! Eller har jag fel? Nej skulle inte tro de. Tack och hej!


ny renoverad blogg.

Har försökt fixa lite med bloggen och just nu ser den helt konstig ut. Men är inte så himla bra på dedär med stilmallar och kodmallar. Ska göra ett tappert försök imorgon att lägga in en sidobild och göra lite små fix. Tänkte bara så att ni vet!

top model Sverige.

Har alldeles nyss kollat klart Top Model Sverige och jag tycker faktiskt att det var riktigt tråkigt att Victoria åkte ut. Hon är ju så himla gullig, med sin urdåliga engelska. Tycker även synd om Rebecka för att hon hade sån fobi för ormar och sen var hon tvungen att hålla i en. Eller vad tycker ni? Vem borde vinna?
Nu ska jag försöka ändra lite små saker i bloggen innan jag ska kasta min in i svenska boken. Den är så grymt tråkig, usch. Men finns väl inte så mycket man kan göra åt saken. Det är bara att läsa och vara glad helt enkelt. Nu ska jag fortsätta skriva med mina fina vän på facebook sen stänger jag av datorn för kvällen, inget nattsuddande här inte. Hehe. Puss och godnatt alla sötisar!

please do it.

I hope you realize what a mistake you have made. I hope so. Otherwise I have to show you my finger and tell you to go, far away.

kladdkakebak.


Vaknade kring tolv, åt frukost och myste framför tvn. Blev grymt sugen på att baka, så slängde ihop en kladdkaka och åt lite lunch. Har smakat en bit och nu ska jag hoppa i skoterkläder och fara på en tur med pappa. Han skulle fara till Purnuvaara en sväng, så tänkte att det är ju lika att hänga med. Ikväll ska jag testa mig på att byta bloggdesign. Kommer inte gå speciellt bra, men det är ju alltid kul och testa! Puss.

just do it.

Hann se ett avsnitt one tree hill innan jag slängde mig i duschen, klä på mig och sminka mig. Julia kom till mig och vi knallade till stan, en timme där och vi fortsatte hem till henne. Pratade, svamlade, åt pizza och godis. Kring åtta kom pappa och hämtade mig och jag övningskörde till Dokkas. Ska vara här resten av veckan och lovet. Så hoppas på fint väder, så man kan köra mycket skoter och bara mysa! Nu ska jag stänga mina blåa, är sjukt trött. G'night.
♥ på dig!

monday morning.

Blev en hyfsat tidig kväll, men var så himla trött så det var nog lika bra. 13 timmars sömn och jag var på fötter. Nu har jag nyss ätit frukost, läst bloggar och nu ska jag kolla några avsnitt oth. Får se vad dagen har att erbjuda idag då! Puss och kram.

don't hold your breath.

Vaknade kring elva imorse, hoppade i kläderna och for upp på Dundret. Åkte några åk och fikade. For hem och bytte kläder och hängde upp lite tvätt innan jag, Lina och Elin for upp till sporthallen och kollade Maifs finalmatch. Dom tog hem guldet, bra kämpat! For sen till mormor och käkade middag, sörade på skillorna och for till hedisen med samma brudar. Slog några vurpor och gjorde några fina piruetter innan vi knallade hem. Nu ligger jag under täcket för att försöka värma upp mina isbitar till tår. Ska slå igång ett avsnitt eller två av one tree hill, de var ett tag sen! Peace out.

lördag.

Kollat handboll. Kört epa. Åkt bil. Ätit godis. Tagit det lugnt.
Nu säger jag godnatt!

skotertur i finvädret.

Började morgonen med att sticka på stan med Lina. Fick med mig en nya mascara. Vi knallade sen till pressbyrån och köpte godis sen fortsatte vi till mds för att äta. Bestämde oss för att fara ut med skotern, for till Mettä Dokkas och hälsade på. Fastnade, kollade på hunderna och mötte några renar! Hehe. Kom hem kring fem, har duschat, fixat mig och ätit. Nu ska jag ringa Linda och Tobbe så ska vi hitta på något. Ska iallafall kolla handboll halv nio så får se vad som händer efter de. Puss!

ni är så bra, tralala.

pussssss

friday, oh friday.

Så himla skönt med lov!! Går inte beskriva hur skönt de ska bli, att få sova hur länge man vill och inte behöva kliva upp halv sju varje morgon! Jag hoppas vädret håller i sig hela veckan, vill att de ska vara soligt och fint så att man kan fara och köra skoter. Kommer bli bra! Dock har jag lite plugg att ta tag i också, men det får jag göra när jag känner för det. För just nu ska jag bara ta det lugnt och njuta av att vara ledig. Har varit i skolan i fyra timmar och efter de for jag på stan med fina Linda. Hittade en mössa och ett par fjäderörhängen. Nu sitter jag och väntar på att Linda ska sminka sig klar sen går vi över till mig. Ikväll ska jag laga middag med mina fina vänner Matilda, Lina och Emma. Åh är så glad idag och jag hoppas det fortsätter! Ska även hinna en sväng till sporthallen för att kolla en handbolls match.




finfina bilder på mössan!

på en sekund.

Mitt humör som var så himla bra idag och de förstördes på en sekund, en ynka sekund. Direkt jag såg ditt ansikte sjönk mitt glada humör och övergick till ilska! Idiot.

1 mars 2011.

Idag är det 1 mars, plus 6 grader och sol. Så himla härligt, det börjar bli riktigt fina vårdagar. Åh just nu vill jag bara ut med ett härligt skotergäng och bara mysa i skogen. Imorgon är min sista skoldag och de ska också bli så skönt. Idag är mitt humör på topp och jag är hur glad som helst, även fast min panna står på 200 grader och min skalle spränger så är den här dagen riktigt bra. Snart kommer Linda hit och vi får se vad vi hittar på för något. Ikväll sticker jag upp till Malmsta för att vara barnvakt åt mina söta kusiner! Men först ska jag vila några minuter, pusspuss.