ensam är stark.

Skoldagen idag bestod av lekar och en vinst. Det var faktiskt inte så tråkigt som jag tänkt att det skulle vara. Bussade till Gällivare tillsammans med mina klassisar och sedan tog vi en fika på alla tiders. Jag vandrade hem igen och tog en liten powernap innan mamma ringde och vi for och åt middag. Souvassalladen var riktigt god, mätt och belåten fortsatte jag till Linda där jag spenderade kvällen. Med massa prat och spel. Nu ska jag stänga mina blåa för en tidig uppstigning för imorgon börjar vi nämligen skolan efter vårat schema. Godnattis.
 

andra skoldagen.

Idag började jag 9.50 och slutade 10, kan säga att det kändes ganska så ovärt. När jag var hemma igen kring 11, åt jag lunch och sedan tog jag en halv timmes powernap framför sjunde himlen. Gymmade med Lina och sedan for jag hem och snabbduschade innan jag gick över till Julia. Vi sprang på stan, köpte lite nötter och gjorde lite ärenden innan vi hamnade i hennes soffa. Väntade tills klockan slog 17.30 då vi vandrade mot Olles, mötte upp Fanny och åt en riktig fin middag. Har kommit hem för inte alls länge sedan. Nu hade jag tänkt ta en dusch och sedan kolla om tvn har något att erbjuda annars slår jag kanske på en liten film. Imorgon börjar jag 9, så då blir det tidig uppstigning eftersom bussen går 8.20 från mig. Kul.. Imorgon ska vi leka lekar och sedan slutar vi för dagen. Känns väl inte så himla jobbigt ändå! Ska lägga in lite bilder på datorn också. Men det får bli vid något annat tillfälle. Det är därför bloggen är lite små tråkig just nu.

school.

Imorgon börjar skolan igen och det känns faktiskt inte så speciellt jobbigt alls. Längtar lite tills jag får tillbaka de vanliga rutinerna. Fast jag vet att jag kommer ångra mig ganska så snabbt efter ett tag, då skolarbeternas hög bara blir större och större. Mitt sommarlov har varit riktigt jäkla bra faktiskt och den här helgen har inte heller varit så dum. Igår hade jag riktigt kul med många nya och gamla ansikten. Trotts lite kaos så ordnar allt upp sig med tiden. Hoppas jag i alla fall. Efter mina tre timmar jag sovit idag, så lär jag sova sen en prinsessa. Börjar 10 imorgon, så klockan är ställd på 8, eftersom att bussen rullar förbi kring 9. Efter skolan ska jag ta en fika med mina fina och sedan ska jag ta en runda på gymmet. Back.to.reality.

idag har varit en bra dag.

Började dagen med en sväng på stan med mina två finisar. Sprang in och ut i affärerna tills vi blev hungriga och fortsatte till alla tiders, där vi åt en toast. Skulle sedan fara iväg och spela vollyboll, men det slutade med att jag inte kunde bestämma vad jag skulle ha på mig och stannade hemma istället haha. Linda kom till mig senare. Vi for ut en sväng och kikade läget. Lagade sedan en mysmiddag, skrattade tills tårarna rann, lyssnade på gamla låtar och bara pratade. Riktigt mysigt, ibland behöver man dagar som den här. Nu på kvällen har vi också farit ut en sväng och nu ligger jag nerbäddad i min säng. Ska måla naglarna och sedan ställa klockan på 04.30, imorgon väntas en heldag med jobb i Aitik. Jag vet en som kommer vara död!! Äsch men extra pengar är ju alltid bra. Puss och godnatt. 

måndag.

Igår hängde jag med Lina, Matilda och Gustav. Vi åt chips och dipp, pratade och sedan tog vi en promenad. Härligt! Jag har vaknat för inte alls speciellt länge sedan av att byggkillarna där ute borrade utanför mitt fönster. Tur att jag iallafall inte vaknade när dom började sisådär vid sju imorse. Då hade mitt humör inte varit på topp, som det är nu. Idag är det en bra dag känns det som. Men till och med det kan ändras på bara någon sekund. Nu ska jag slänga mig i duschen och sedan ska jag ta det lugnt framför en film. Imorgon väntas åtta timmars jobb ute i Aitik. Känner mig lagomt taggad på att kliva upp halv fem.. Äsch det är ju bara några dagar, det fixar jag fint! På onsdag kommer lönen också och det känns ju inte helt fel. Cash is king!

lördag igår, söndag idag.

Igår diskade jag och sedan slängde jag mig i duschen, efter det åkte jag upp till fammo och faffa där jag åt två våfflor med grädde och jordgubbar. Mums! Kring sju skjutsade farfar upp mig till Malmsta och därifrån fortsatte jag, Linda och Tobbe till Tjautjas där vi kikade läget på Flottkalaset och åkte flotte hela kvällen. Vid elva började vi rulla tillbaka till Gällivare och efter ett möte av polisen, en tur i skogen och ett möte av en psyko gubbe mitt ute i skogen med en pannlampa lysande mot oss, var vi framme i stan. Åkte runt lite, stod still och pratade lite innan klockan slog halv två och jag åkte hem. Slocknade direkt i min säng och vaknade för en timme sedan. Nu ska jag ta en lång dusch och sedan försöka fortsätta få tag på Evelina, som vägrar att slå igång sin telefon. Ha de bra, puss och kram.
 
♥ på er!

yesterday.

Igår kämpade jag igenom lassaspåret och ett pass på gymmet med mamma. Hanna och Linda kom till mig, pratade och planerade. Jag och Hanna hoppade sedan på moppen och for iväg och gjorde lite ärenden medan Linda for hem och beställde en iPhone. Vill också ha! Sedan for vi hem till mig och tog det lugnt, gick på statiol och sedan slutade kvällen lite som den gjorde.. Somnade kring tre och vaknade klarvaken vid nio. Men somnade om en stund senare och sov till tolv. Riktigt skönt faktiskt. Nu ska jag slänga mig i duschen, äta något och sedan ska jag ta tag i disken. Ikväll får jag se vad som händer, har lite planer med Linda så vi får se vad som händer och fötter. Puss.

tonight.

Ingenting blev som det skulle, istället har jag hängt här hemma hela kvällen. Myst framför tvn med chips och dipp, lagat middag och sprungit runt med mina duntofflor. Imorgon då blir det inget slöande! Ska hinna med det ena och det andra. Springa en vända på stan med Julia, städa, möblera och rensa alla mina lådor på allt skräp som de innehåller. Hade även tänkt rensa bland mina kläder, men det gjorde jag för inte alls länge sedan så få se om det finns något man kan kasta ut. Mitt huvud är alldeles för tungt för att vara vaken, funderar starkt på att ta en alvedon och slå igen ögonen. Så att jag blir fri från mina tankar och min hemska huvudvärk. Vill förövrig ha helg, behöver ha kul med mina vänner, komma bort från allting. Helst av allt skulle jag vilja åka bort, långt bort och bara njuta. Njuta av värmen och slippa tänka på alla bekymmer som ligger och klämmer. Jag önskar ibland att jag hade lätt att glömma. Jag menar hur svårt kan det vara egentligen? Tydligen alldeles för svårt. Äsch, men nu ska jag inte låta så himla negativ. Man lever ju bara en gång, eller är det inte så? Puss och kram, natti. 
 
Ni är så himla bra.
 
 

onsdag.

Har inte hunnit med något av de jag egentligen skulle. Istället har jag varit och handlat med pappsen, lagat pasta carbonara och kikat OS. Har även hunnit ta en lite tur med corvetten innan jag for hem igen. Nu har jag lagt mig så skönt i min lilla säng och funderar på att göra ett litet ryck och sedan om vädret håller i sig kanske man tar en långprommis eller far ut och springer. Jag får helt enkelt se vad som händer. Men just nu ska jag fortsätta ta det lugnt och sedan kanske jag kan börja agera städerska. Men det är bara kanske, om orken skulle dyka upp. 
 

right back to you.

Luleå och Luleåkalaset var riktigt roligt samtidigt som det var riktigt tråkigt. Allting började så himla bra, sedan mitt i allt så blev det total kaos och sedan slutade allting så himla bra igen. Så man kan säga att helgen har varit som en berg och dalbana, allt har gått upp och ner. Men som tur har allt löst sig. Jag kom hem med minnen för livet, både bra och dåliga, nya kläder och ett revben som är halvt sönder. Men lika glad är jag ändå. Idag har jag hängt på stan med mina två favoriter. Inhandlat världens "godaste" parfym och två nya bikini överdelar. Fick även en toast från Nyfiket med mig i magen. På kvällen lagade jag och Matilda tacos hemma hos henne. Lina, Gustav och Emma kom också förbi och åt. Riktigt trevligt! Nu på kvällskvisten tog jag och Linda en lång och kall promenad. Pratade om allt mellan himmel och jord, allt bra och allt dåligt. Nu ligger jag nerbäddad under mitt varma täcke och här tänker jag stanna många, många timmar. Imorgon väntas ett nystädat rum, en mublering samt en renbäddad säng. Puss och godnatt. 
 
Fel att bli Oktober någon gång? Vill till värmen. Helst nu.

redo.

Har packat väskan färdig, ska alldeles strax hoppa in i duschen och fixa mig lite smått. Jag måste hinna äta någonting också innan Hanna kommer och hämtar mig. Då rullar vi mot Luleå och Lulekalaset. Kommer bli så himla roligt att hänga med mina fina kompisar, dansa hela natten lång och ha så jäkla kul. Nu ska jag fixa allting färdig så jag är redo när de kommer. Ha en toppen helg, för det ska jag ha. Pusspuss!