~



//you got, but you didn't want to//


Put your hearts in the air.

 Var helt död efter första engelska lektionen, men plågade mig igenom den andra också! Vi skulle bara skriva om den bästa filmen eller tvprogrammet vi sett, jag försökte skriva den så snabbt jag kunde så att jag sen kunde ta en tidigare buss hem. En halv timme tidigare än mina andra engelskakompisar var jag hemma, skönt! Vid halv fem tog jag bussen till tågstationen där jag sen klev på nästa buss mot byn. Nu är jag här och har nyss käkat köttfärssås och spagetti, pluggat på manuset, skrivit lite på samhälls uppgiften och ätit godis. Nu tänker jag träna lite mer på manuset så jag kan det tills imorgon då vi ska redovisa! Kommer bli finfint.


Just give me a star to reach for and tell me what it takes.

Sitter i skolan och längtar hem till min sköna säng. Har haft stepp test och jag trodde att mina ben skulle gå av efter några minuter. Nu sitter jag på engelskan och ska ha det i typ två timmar, skjut mig säger jag bara! Jag orkar inte, vill bara hem och sova. Men inte de, direkt jag kommer hem är det samhälls plugg och företags ekonomi plugg som står på listan, även lite spanska skulle jag tro. Men nu ska jag ta tag i engelska uppgiften.
hejs!


duktig tjej

Idag har jag varit sådär ovanligt duktig! Har suttit med matteboken i högsta hugg i två och en halv timme, inte dåligt!
Så nu tycker jag att jag förtjänar någonting att äta. Slänger i mig något sen sticker jag på gymmet ett tag. Nu ska jag slänga ner lite saker i min väska och sen ringa min pappa och be han komma och hämta mig senare! Efter gymmet, övningskör jag ett tag och sen glider vi mot mettä dokkas efter de tar jag tag i ännu mer plugg.. så blir de bortgjort!
pussssss

grattis världens bästa pappa

♥♥♥

Första Advent

Snöyran igår var inte direkt någon höjdare enligt mig.. och de där bandet? Förstår mig inte riktigt på människor som kan gilla att lyssna på folk som bara skriker! Efter dundret drog jag och Linda hem till henne och bara tog det lugnt, pratade och skrattade. Var hemma kring tolv då jag slog igen ögonen direkt!
Idag har det varit skyltsöndag, jag och några andra har varit runt och sjungit i olika affärer och sen har jag även hunnit springa in och ut i affärer med Hanna och Linda en snabb sväng. Fick med mig ett nagellack, en spets bustier och en present till pappa som fyller år imorgon. Nu ska jag alldeles strax sticka vidare till min mormor och käka palt sen höra av mig till två stycken finisar! puss


fly away

Kom hem efter en helt ok dag igår, blev lite konstig och orkar inte gå in på några detajler. Idag har jag i alla fall städat mitt rum, fixat här hemma och färgat min hårförlängning brun. Nu har jag fixat mig lite smått och ska alldeles strax käka, sen sticker jag förbi Linda en sväng och sen drar vi vidare mot snöyran och möter upp Emma!
pusshejs.




because i'm yours to keep, if you want to.

Kom hem från skolan för inte alls speciellt länge sen, har jobbat om vårat fadderföretag nästan hela dagen så är spyless. Men snart är det klart, så då blir det fint! Imorgon är de fredag och det är verkligen behövligt kan jag säga. Känner på mig att den här helgen kommer bli riktigt toppen. Nu ska jag hoppa i träningskläderna och sticka på gymmet en sväng. Men först ska jag ta och springa över till sjöpen och sjunga lite, även fast mitt huvud säger någonting helt annat!

tatueringar





Två snygga tatueringar!


My heart is a stereo, it beats for you so listen close.

Efter en behövlig sovmorgon tog jag mig upp kvart i nio och for till tandläkarn. Var i skolan efter tio någon gång då jag hade spanska och sen lunch. Svamlade med Matilda tills svenskan började och sen stack hela högen hem. Kom hem kring två och då la jag mig direkt i sängen, kollade film och bara tog det lugnt! Nu väntar jag på att Linda ska komma hem så jag kan kila över till henne och se vad hon har för sig. Ikväll sticker jag även på gymmet och hårdtränar med Lina. Sen ska jag ta tag i lite plugg! Vi hörs, pusshejs.


F CK, all I need is U

Vaknade för en timme sen, har hunnit käka lite frukost och bara tagit det lugnt i soffan. Ska fortsätta kolla tv, sen hade jag tänkte köra lite bil och läsa lite på engelska boken! Men nu ska jag duscha, hoppa i några kläder och sen fortsätta ta det lugnt framför tvn ett tag till. Ha en bra söndag alla sötisar!


life is what you make it

En timme på gymmet, övningskört, handlat, ätit fläskfilé med klyftpotatis, sovit tre timmar och fått en jäkla träningsvärk är vad jag har sysselsatt mig med den här dagen och kvällen! Imorgon väntar en massa plugganden och även mer övningkörning för min del, kommer blir grym! Nu ska jag fortsätta läsa bloggar och sen sova, godnatt


planerna är ändrade

Istället för den där duschen, hoppar jag i träningskläderna och sticker på gymmet! Duschen får vänta till senare, för nu ska det hård tränas! Fint.


you make me smile

Godmorgon, har alldeles nyss vaknat efter en riktigt galen och härlig kväll igår. Började hemma hos Linda med henne och Hanna, vi satt och snackade och bara tog det allmänt chill. Efter åtta kom Lina och hämta upp mig, och vi hade lite idolmys med prat, skratt och lite ilska! Kring tio vandrade vi mot Julia där ett härligt gäng var, mycket skratt blev det där också! Vid tolv kilade hem till mig, och inte långt efter det stack Lina hem och jag hoppade i lådan.
Nu ska jag ta och hoppa i duschen för snart kommer pappa och hämtar mig, så sticker jag och övningskör lite smått och sen drar jag mig vidare mot byn igen! Helt ok, ändå! Eftersom jag har lite plugg att ta tag i. Två böcker att läsa ut och en historia uppgift är vad jag kommer roa mig med ikväll, usch! Men det är ett måste för min del. Men nu ska jag slänga i mig något eftersom mig mage kurrar som bara den!


puss


it's friday

Har kommit hem från skolan för inte alls längesen, klämde nyss två mackor och nu ska jag hoppa i springdojjerna och sticka på gymmet med Lina. Vi hade tänkte köra ett riktigt hårt pass idag, och det låter vettigt i mina öron med tanke på hur lite jag tränat i veckan! Och en till sak.. det är fredag!! Hur jäkla underbart är inte det? Men nu måste jag slänga på mig träningskläderna för att möta upp min fina vän, chao!

*


röd och fin

Efter att ha läst min engelska bok, är jag värd en pause! Har alldeles nyss målat naglarna röda och fina. Tycker faktiskt att jag varit duktig som kämpat mig igenom femton sidor i boken! Känner att magen börjar kurra, så ska springa ner och äta något. Ska hoppa i duschen och sen slå igång en rulle att somna till. Livet är rätt bra i alla fall. godnatt


jag ser det snöar, jag ser det snöar!!


snöööö

Åhhhh, det snöar! Fan vad härligt, äntligen blir det vinter! Det här gjorde min dag ♥
Har nyss käkat middag nu ska jag kasta mig in i min engelska bok och se hur det går. Engelska är inte direkt mitt starkast ämne om man säger så. Men det går säkert riktigt fint om jag verkligen försöker!


don´t feel, just live

Är så jävla less på skolan och allt annat som kretsar runt omkring mig! Orkar inte med massa plugg, det går inte! Har varit irriterad hela dagen och det känns som att jag är det hela tiden, men just nu vill jag bara sova. Och någongång måste man ju ha en såna dagar också! Ska väl ta tag i lite plugg efter jag har ätit, vill inte.. men måste! Nu ska jag springa och käka sen tar jag itu med det jag hatar som mest, läsa böcker.


tidsfördriv

Namn: Johanna
Födelsedatum: 28/9-95
Hårfärg: naturliga blond, just nu brunt
Ögonfärg: blå
Längd: 164
Civilstånd: singel
Humör: små irriterad

KÄRLEK
Har du ett förhållande just nu? nej
Om nej, varför inte?
Har du kysst någon? ja
Har du strulat med någon du inte ens gillade? japp
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? ingen aning, kanske
Kärlek eller pengar? kärlek
Är du kär? nej

FAMILJ/släkt
Har du syskon? ja
Hur många? 1
Har du en stor släkt? tror de
Har du kvar alla mor&farföräldrar? nästan
Känner du alla i din släkt? nej
Vem är du mest lik i din familj? ingen aning faktiskt
Har du nån kändis i din familj? nej
Har du bra kontakt med alla? jodå

VÄNNER
Har du någon bästa vän? ja
Vad tycker folk om dig? det vet jag inte
Vem har du känt längst? Emma
Vem vet mest om dig? jag vet inte
Hatar någon dig? säkert
Hur många vänner har du? många fina
Har du nån barndomsvän kvar? jadå
Har någon av dina kompisar snackat skit om dig? yes


SKOLAN
Har du bra betyg? inte direkt
Vilken klass går du i? EK 11
Vad heter din skola? välkomma
Vad heter/hette din favoritlärare? jag har inte någon favorit
Försover du dig ofta? faktiskt inte, men kan hända
Gillar du skolmaten? nej
Hur många går i din klass? 17 tror jag
Gillar du skolan? nej verkligen inte!

FRITID & INTRESSEN
Går du på någon sport? nej
Vad tycker du om att göra? umgås med mina fina vänner, träna och resa
Vilka sporter har du gått på? fotboll och slalom
Lever du för någon sport? nej

MUSIK, FILM
Vad har du för musiksmak? lyssnar alltmöljigt
Har du alltid haft samma smak? nej
Vem är din/ditt favorit artist/band? har ingen favorit
Vilken är din favoritfilm? finns många
Vilken film framkallar starka känslor? p.s I love you
Hur beskriver du musik? underbart
Har du nån film som du rekomenderar? ingen jag kan komma på nu

RESOR
Hur många länder har du varit i? 5
Vilka land har du varit i? sverige, finland, norge, thailand och spanien
Har du bott utomlands? nej
Vart isåfall och hur länge?
Kommer du från något annat land? nejj
Har du släkt från något annat land? ingen aning
Har du nåt favoritland? thailand

Har du åkt...

Flyplan? ja
Buss? ja
Tåg? ja
Båt? ja
Taxi? ja
Helikopter? nej
Moppe? ja

DÄR DU BOR
Vart bor du? Gällivare
Hur bor du? i en lägenhet och ett hus
Vilken färg har huset? tegel och rött
Trivs du där? i lägenheten ja, men inte i huset
Har du många vänner där? jorå

BORTSKÄMD ELLER?
Har du ett eget rum? ja
TV? jo
Dator? jo
Dvd? yes
Pool? haha nej
Studsmatta? jo
Cross/moppe osv.? moppe, skoter och fyrhjuling
Mer än 1 bil? ja
Pingis/biljardbord? nej

TILL SIST
Vad är klockan? 18.35
Vad ska du göra snart? kolla en film
Får du ofta positiva kommentarer om dig? säkert
Mår du bra? jodå
Vilka ska göra det här testet? de som vill!


som en fallande stjärna

Vara bara allmänt less på skolan och allt annat, så kring två drog jag hem! Orkade inte vara där, när jag ändå bara hade engelska som suuuuuuger. Just nu sitter jag och väntar på att bussen ska gå så jag får komma hem och äta någongång. Är sjukt hungrig kan jag säga, och då blir jag bara irriterad på allt och alla. Ikväll ska jag dra en repris från igår, så direkt jag kommer hem ska jag slänga i mig lite käk och sen inta soffan för några bra filmer! Mysigt. Imorgon ska jag till någon fotdoktor och fixa sulor till mina springdojjer, så jag kan springa utan att jag får ont i knät. Men nu ska jag kolla lite bloggar innan jag sticker vidare!
pusshejs.

I wish I had you, when I need you most

Efter mina fem timmar jag lyckats kamma hem denna natt är jag i skolan. Jag och Emma håller på att sammanställa alla frågor från våran intervju med Sara på spa4you. Var sjukt trött imorse, orkade knappt slå upp ögonen när klockan ringde tio i sex. Ville bara sova vidare! Men nu är jag på fötterna igen och trött är jag inte det minst lilla. Nu ska vi vara duktiga och fortsätta arbeta.


allt var bara en ren lögn

Har varit riktigt skönt att bara ha en lugn kväll utan massa plugganden! Jag har varit så jäkla trött idag så att jag knapp har kunnat hålla ögonen öppna på vissa lektioner. Nu på kvällen har jag tagit en liten sovare på ungefär två timmar, vilket verkligen behövdes. Nu tänker jag slå igen ögonen för att sova ytterligare sju timmar, sköööönt! Imorgon slutar jag halv fyra, så det kommer bli en lång och jobbig dag. Nej nu måste jag springa och borsta gaddarna, godnatt!


sötare finns inte!!


remember me

Idag är det en ny dag full av nya händelser, eller det har väl inte hänt så speciellt mycket. Skola som vanlig och direkt efter kom pappa och hämtade mig, övningskörde till ica där vi handlade och sen rullade vi mot byn. Har alldeles nyss klämt en halv pizza och nu tänker jag slänga mig i soffan med godispåsen i högsta hugg, för här ska det kollas tv. Jag kommer sitta fast klistrad i soffan hela kvällen! En dusch ska jag också hinna med, men så långt behöver jag inte tänka.


pretty good

Måndag och skola som vanligt, for hem strax innan ett eftersom mitt huvud inte var riktigt med mig idag. Har även hunnit med att skratta ut med min bästa vän, och tagit en prommis med mycket deep talk med en annan fin! Just nu tänker jag bara ta det lugnt resten av kvällen, kanske slår igång en rulle eller två. Fryser som jag vet inte vad, så jag slänger mig i en varm dusch och där tänker jag stå ett bra tag!




'

Nu pekar jag fingret åt världen och hoppar i sängen. Fuck this, fuck it, fuck you!


idiot!!!!!

söndag igen

..och min helg har varit toppen, massa skratt, tårar, ilska osv. Men riktigt kul har vi haft! Vaknade alldelse nyss och snart ska jag sätta igång och börja skriva klart min samhälls som ska vara inskickat idag. Senare ser jag väl vad som händer, men just nu känner jag bara för att ta det lilla lugna såhär på morgonen och de! Kan ju säga att jag har varit sämst på att uppdatera här, men jag gör det när jag känner för det helt enkelt!
puss



söndag

Har umgåtts med min fina vän hela dagen idag, skrattat tills tårarna runnit, surrat skit i massor och prommat i timmar är vad vi har gjort. Helgen har varit helt ok, bara myst framför bra filmer och tagit det lugnt. Nu slänger jag mig i duschen och taggar sedan inför skolan imorgon, eller så inte!
godnatt

'

Snälla ta mig härifrån, vill inte vara här, vill bara hem!
Tack!


two is better then one

Har inte hänt någonting den här torsdagen, har vandrat omkring i en stor t-shirt och ett par shorts hela dagen! Mysigt, men tråkigt som tusan har jag haft vissa stunder. Har inte ens varit utanför dörren idag, jag har inte orkat. Imorgon är det något helt annat som väntar sig, något som jag själv inte trodde att jag skulle göra.
Klockan åtta imorgon drar jag på mig träningsdojjerna för att ta ett träningspass på gymmet! Nu känner jag att jag måste börja bränna lite fläsk, sitter bara hemma och äter, äter och äter. Det är de enda jag gör känns det som! Nu ska de bli en rejäl skärpning från min sida.


tredje november

Tänk att de redan är november, och vars är snön? Säkert någonstans men inte här i alla fall!
Igår började jag kolla en film, vilket slutade med att jag inte orkade hålla ögonen öppna så jag somnad med datorn i famnen. Vaknade efter ett tag, slog igen den, la den på golvet och sov vidare. Har sovit så himla skönt inatt att jag knappt ville kliva upp när hunden kom in väckte mig, hoppade snabbt i kläderna och släppte ut henne på gården medans jag la mig i soffan och somnade om i kanske en halv timme tills pappa kom hem från jobbet. Idag ska jag bara ta det lugnt hela dagen, för det är inte ofta jag gör det. Nog för att jag har gjort det hela den här veckan, men man måste ju passa på när man kan! Nu väntar maten, så ska springa ner och käka!

Kan tyvärr inte lägga in några bilder eftersom jag är inne på min skoldator, men ska försöka fixa någon fin liten bild.


nystart

Nu har jag gjort en ny blogg, blev allmänt less på den andra och nu känner jag för att börja om på nytt! Liksom vända blad på en bok, fast på något sätt börja ett nytt liv. Jag vet inte riktigt vad jag ska tänka och tycka med livet. Ibland känns det bara som att allt kan ta sig någonstans och att jag bara vill försvinna härifrån, någonstans långt bort medan det ibland känns som att livet inte kan vara bättre, att jag har de bästa vännerna som finns och precis allting man kan ha. Men ändå känns det som att någonting fattas, men vad? jag kan bara inte sätta kläm på vad exakt det är jag saknar. 

Men just nu känns livet bara för jäkla bra!!