Lördag 24 November.

Har alldeles nyss vaknat. Ligger i sängen och äter godis, ska strax kliva upp och äta frukost. Tänkte fara upp på Dundret och kolla skidtävlingarna, men jag tror inte att jag orkar göra det idag. Far kanske imorgon istället. Igår var jag i skolan till ungefär halv 3, då tog vi bussen hem till Julia. Där fikade vi och sedan kollade vi lite tv, vilket slutade med att vi somnade. Jag for hem och diskade lite, sedan bytte jag om och vi började gå mot gymmet. En timmes träning, och eftersom att jag fortfarande är lite små förkyld kunde jag inte träna lika hårt som jag ville. Gick sedan hem och duschade innan vi åt middag. Tog sedan en prommis med Julia till pressbyrån där vi köpte godis och sedan gick vi till mig, tog det lugnt och pratade. Somnade kring 12 och det var riktigt skönt faktiskt! Puss.
 

Nagelmålande.

En snäppet friskare tjej har idag druckit trehundra koppar te, tvättat kläder, målat naglarna, kikat på julklappar, skrivit ner en önskelista, kollat en film, ätit lunch i min ensamhet och pratat med min fina kompis i några timmar. Åh vad hon är bra och vad glad jag är. Livet är riktigt bra. Allt flyter på så himla bra, träning och allting. Nu ska jag ta tag i städningen med mamma, vi ska fixa och dona. Jag ska senare ikväll även läsa min engelska bok och ta tag i min garderob som ser ut som sju svåra år. Kisses. 
 

Tjugonde november.

Har spenderat två dagar i min säng ihopp om att bli friskare, det går inte så himla bra faktiskt. Istället ligger jag här kokhet på pannan och svettas. Kan inte sova och halsen bränner när jag gäspar. Vill knappt öppna munnen. Får se hur det går imorgon, vet inte riktigt om jag kommer orka kliva upp och gå till skolan.. Känns just nu som att de inte riktigt är något höjdare. Med tanke på febern och hela köret. Haha det låter nästan som att jag håller på att dö, för att jag klagar så mycket. Men så illa är det faktiskt inte, de kan jag lova. Nu ska jag ta det lugnt och försöka sova om det nu går. Godnatt mina vänner!


hej vinterland

Hejsan!
Det var ett bra tag sen jag skrev och sedan dess har jag hunnit med hundratusen saker. Haft kul med mina underbara kompisar, varit en vecka i Spanien, tagit det lugnt, längtat till julen, städat och pysslat, kollat många bra filmer, myst, slitit mig i bitar av allt plugg och sist men inte minst tränat som bara den. Åh vad det är kul med träning, och när man blir så inspirerad av sina kompisar är det bara ännu roligare. Nu idag ligger jag hemma i min säng, sjuk. Jag som tänkte träna idag, men det blir nog inte så mycket av det. Istället ska jag strax promenera till vårdcentralen för blodprover och annat läskigt. Kanske halsfluss igen? Nu ska jag försöka äta lite lunch, så få se om jag lyckas få ner några tuggor med min onda hals. Ha det bra! Puss 💋