tisdag den 31 januari.

Tänk vad tiden går fort! Snart är det februari och det känns nyss som att det var jul. Börjar bli riktigt less på dehär kalla vädret, älskar vintern, älskar snö men HATAR när det är kallt. Idag var det -20 och de kändes som att man skulle dö direkt man kom utanför dörren. Det är dom dagarna jag tycker att man borde få stanna inne och inte behöva gå ut alls!

Började denna tisdag med skola som alltid, magen har inte riktigt varit med mig idag. Den har låtit och skrikit som bara den! Tog bussen hem, då jag direkt la mig under täcket och kollade One Tree Hill. Somnade en liten stund, innan jag gick på stan med Linda. Vi hann även med en fika på vetehatten där vi surrade på en timme. Gick sen till mig där vi fortsatte surrandet, efter sextiden gick hon hem och jag väntade på maten. Käkade, slängde på mig varma kläder och vandrade mot Emma för att göra klart vårat ergonomiarbete. Kring tio knallade jag tillbaka hem. Har alldeles nyss duschat, pratat och planerat med mina vänner, blåst håret och druckit te. Nu ska jag krypa ner under täcket och försöka sova. Godnatt


I do not understand why you do what you do? when you not want to.


duktigt.

Känner mig riktigt duktig idag, först skolan, gjorde ett ekonomiprov som gick helt ok, käkade lunch, gymmade en timme, for sen hem duschade och bytte om, gick över och klarade skoterprovet, käkade middag, tog sen med mig Lina ut i skidspåret 40 minuter innan jag sen sprang hem. Är riktigt trött, de kommer bli en tidig kväll för mig känner jag. När jag kom hem duschade jag och nu sitter jag och försöker kurera min onda hals med te, juice och popcorn, hehe. Får verkligen inte bli sjuk nu, orkar inte! Nej nu ska jag vänta på att min sega vän svarar, sen slänger jag mig i sängen framför oth tills ögonen sviker. Pusspuss.


monday.

Försov mig imorse, sprang till bussen och gjorde ett företagsekonomi prov som gick bättre än förväntat. En engelska lektion och en spanska lektion som bestod av betyg snack! Bussade till stan med Matilda där vi sprang igenom lite affärer innan vi gick åt varsitt håll, hon gick hem och jag till mommo. Där käkade jag lite lunch och nu har jag alldeles nyss målat naglarna! Ska strax slänga mig i mina träningskläder för ännu ett mördar pass med Lina. Sen skyndar jag mig hem, duschar, pluggar på skoterfrågorna och sticker iväg till medborgarskolan för skoterprov! Vi hörs, pusshejs.



godnatt.

Anlände hem efter sextiden då jag slängde i mig middag och fortsatte skriva på min svenskauppgift. Tog sen en liten pause då jag kletade in ricinolja i håret. En halvtimme senare duschade jag, satte ansiktsmask och hårinpackning. Fönade håret och smorde in mig innan jag fortsatte med uppgiften. Efter en timmes hårdarbete är den äntligen klar, inskickad och jag kan andas ut! Skönt. Nu har jag ett företagsekonomi prov att plugga till, men har pluggat så gott jag kan så jag tror att jag lämnar de och helt enkelt ser hur det går imorgon! Nu ska jag läsa igenom skoterfrågorna innan jag slår igång mitt efterlängtade one tree hill, hehe. Pussgodnatt alla sötisar.


snygg brud...


17.29

Har nästan inte pluggat något alls, därför tar jag tag i det när jag kommer hem istället. Men först ska jag packa, plocka undan i mitt rum och sen sätter jag mig på bussen hem! Nu måste jag verkligen skynda mig, bussen går om 15 min! Så de gäller att lägga på ett kol.


Försökte få igång den, men efter en halvtimmes försök gav jag upp. Istället låter jag den stå, vars den står.


i hate sundays.

Vaknade nyss av att jag fick ett sms från skoterkursen, har prov imorgon kl. 17. Så nu är de plugg som gäller! Har även ett annat prov imorgon som jag måste plugga till och även skriva klart min svenskauppgift. Men de får helt enkelt vänta någon timme. För nu ska jag slänga på mig lite kläder, fika frukost för jag är döhungrig sen be Anna starta min skoter som jag inte får igång själv, hehe. Dåligt jag är! Men först ska jag ligga kvar i min varma säng, känner inte alls för att kliva upp riktigt ännu.. Därför kan jag passa på och skriva lite på svenskan eller kanske läsa skoterfrågorna? Äsch jag får helt enkelt se vad som händer och sker. Puss på er!


min lilla stjärna!


bilderna.










every end is a new beginning.

Kring tio hoppade jag in i bilen tillsammans med Anna. Joma fick också följa med. På väg till Kiruna pratade vi, pluggade skoterfrågor och fotade de fina vädret. När vi kom dit, knallade vi omkring på stan och gick sen till järnvägsparken där de var någon hundträff. Var där fem minuter innan vi sen knallade mot bilen för att käka hamburgare med Sandra, Robert och Jack. For vidare och kollade när Isak spelade fotboll innan vi tankade, köpte lite godis och stack till Ishotellet för en liten visit. Riktigt fint, lite kallt bara. På hem vägen sov jag och skönt som tusan var de kan jag säga! Har alldeles nyss kommit hem och nu hade jag tänkt att skriva klart min svenskauppgift som ska vara inskickad imorgon, äta middag och sen plugga lite mer på skoterfrågorna innan jag ska börja se sjätte säsongen OTH. Bilderna från idag, kommer sen. Pusschao!


lördag.

Har alldeles nyss vaknat och nu tänker jag slänga på mig riktigt varma kläder, sminka mig lite, käka frukost sen ta frågorna till skoterprovet under armen och hoppa i bilen med Anna. Vi ska till Kiruna och kolla på någon hundutställning. Måste skynda, hejs!


finaste du.





fredag.

Steg upp, promenderade till bussen med Julia och två timmar skola. Tog sen bussen med Lina hem, bytte om och käkade lunch innan de kom och hämta mig. Tolv anlände vi till Blyringen för att göra skoteruppkörningen! Allt gick bra även fast de höll på att lämna mig ute i skogen. For hem och duschade sen tog jag Dokkasbussen hit och nu sitter jag och käkar pizza. Ska alldeles strax spela spel med Anna och Ann-helen. Hehe. Vi hörs sen!


torsdag.

Skola som vanligt, var hemma efter fyra. Tog de lugnt och bytte sen om och hoppade i täckbyxorna och pjäxorna, resten av kläderna också såklart! Och stack sen på dundret för att tillbringa en och en halv timme där med Emma. Var hemma innan åtta, då jag slängde mig i duschen och käkade sen middag. Nu ska jag torka håret, läsa några sidor ur svenskaboken, skriva klart med några fina och sen slå igång one tree hill. Love it! Imorgon väntar fredag och jag har två lektioner som består av matte och företagsekonomi innan jag och Lina sticker iväg och gör skoteruppkörning kl. 12. Nice!


i pick you.




hard to get, hard to keep.





onsdag.

Efter 5 timmars sömn var jag uppe, gjorde mig i ordning och fikade. Mamma skjutsade mig till skolan där jag var till halv fyra, då bussen hem gick. Hoppade på den med Lina och Sanna efter en extra engelska lektion, jobbigt! Sanna hoppade av medans jag och Lina fortsatte till stan, gick och provade glasögon, pratade och skrattade innan vi vinkade hejdå! Hennes pappa hämtade henne och jag gick till nästa buss som tog mig till Dokkas där jag är nu! Har nyss gjort klart en engelskauppgift och ska alldeles strax fortsätta med de andra läxorna jag här! Suck. Men först ska jag vänta på att pizzan ska bli klar och sen ska jag äta den innan jag slänger mig tillbaka ner i böckerna.


the best thing in the world.

I natt skedade jag med Emma, somnade framför en film och vaknade igen efter en timme av att Emma väckte mig. Vi snackade ett tag innan vi vände oss åt varsitt håll och somnade. Vid sextiden ringde klockan och vi fikade, fixade oss och gick sen till bussen. Var hemma kring tre då jag tog de lugnt, girltalkade med Linda och käkade middag. Jag vandrade sen till gymmet för att möta upp Lina och vi tog ett mördarpass! Jag menar det också, är helt slut! Snackade på ett tag innan jag gick hem igen, nu ska jag hoppa in i duschen, fika något, plugga och kolla OTH. Sen väntar en ny dag imorgon. Godnatt, sov gott!

offrar man inget, vinner man inget.

Planerna för gårdagen sprack ganska rejält som sagt, och istället for jag och tränade med Lina. En timme senare var jag hemma, slängde mig i duschen och fastnade sen framför OTH i flera timmar. Vid två stängde jag av eftersom att mina ögon blev riktigt tunga och orkade knappt hålla sig öppna. Öppnade dom igen kring tolv då jag direkt hoppade i kläderna för att fara och käka lunch i kullen. Blev inte så mycket till lunch eftersom att de skulle äta först om två hela timmar och min mage var vrålhungrig, så jag kunde absolut inte tänka mig att vänta så länge. Hoppade istället på bussen hem, fick ett sms så jag kletade lite smink i ansiktet och käkade en macka innan jag knallade vidare för att kolla film. Efter två timmars filmtittande gick jag hem igen och mamma plockade upp mig och vi for till Emma och dom. Jag och Emma snackade en hel del och kollade sen början på "mammor och minimodeller". Kom hem för några timmar sen och nu ska jag alldeles strax sätta ansiktsmask och ta en dusch, innan jag slänger mig tillbaka in i One Tree Hill. Det låter vettigt i mina öron! puss


Vill fara till Katterjåkk, nu tack!

enjoy the best things in your life.

Har bara hunnit platta håret, snackat med Linda, sminkat mig och kollat one tree hill. Och det kommer jag fortsätta mig resten av kvällen efter som att mina planer för kvällen verkar spricka ganska så rejält. Kanske ringer någon fin liten vän som har lust att spendera den här lördagskvällen med mig! Äsch, jag orkar inte planera. Får helt enkelt se vad som händer! Ja bra, hejdå.

lördag.

Vaknade imorse kring tio av att jag fick ett sms, vilket aldrig brukar hända! Om jag sover brukar jag aldrig vakna av ett sms, men tydligen så gjorde jag de nu. Låg i sängen till halv tolv, sen slängde jag på mig kläder, käkade pizza och hoppade i pjäxorna! Drog på dundret med Emma en timme och efter de har jag duscha. Får se vad som händer idag, men först ska jag i alla fall slå igång ett eller två avsnitt OTH. Pusspuss


...

Något jag stör mig grymt mycket på är när folk lägger upp statusar på facebook som tex : "om 50 gillar så lägger jag ut en bild på min mage" eller "de 5 snyggaste som gillar det skriver jag erat namn på min mage". Vad är det för fel på folk? Hur orkar man ens? Det fattar jag inte. Som att de vill få en bekräftelse om hur snygga magar och kroppar de här?! Men visst om folk vill göra det så får dom väl de, det ska väl inte jag egentligen ha något att göra med! Eller?


kan man vara glad åt lite, har man mycket att vara glad åt.

Den här fredagen har varit lugn, stressig och fin. Stack förbi Linda och pratade med henne och Hanna, gick hem och kollade paradise, sprang på stan i jakt efter ett mörklila nagellack, hittade ett på kicks, sprang vidare till åhlins för att kolla om min smalanorrbottens ring hade kommit, sen tillbaks till Linda och hem. Bytte sen om och gick vidare till gymmet där jag tillbringade en timme. Kom hem efter sju och sen dess har jag duschat, målat naglarna och käkat pizza! Just nu sitter jag i min onepiece, lyssnar musik och laddar ner säsong 5 av one tree hill. Som blir min vän för kvällen, om jag inte får något sällskap de vill säga.. hehe. Nattar bloggen för idag och slänger mig i sängen! Godnatt


freeeedag.

Vaknade tio i sju imorse, fixade mig, sprang till bussen och åkte hela vägen till skolan. Hade matte, företagsekonomi och sist spanska. Halv ett hoppade jag på bussen hem och kring ett var jag hemma! Plockade och städade mitt rum, snackade med Hanna och Linda och snabbduschade. Nu sitter jag och lyssnar musik, skriver engelskan och dricker te.


Godnatt sötnosar!


is it true?

Skola som vanligt och sen tog jag med min fina vän Emma för att sjunga lite. Var hemma halv fem då jag käkade lite och bytte sen om. Stack på dundret med Emma, en och en halvtimme senare var jag hemma. Gick över till Linda och snackade ett tag, sen hem och slängde mig i min onepiece! Nu li¨gger jag i sängen och kollar paradise, ska strax göra klart engelskan som ska vara inskickad idag. Sen blir det att sova, har skola imorgon som vanligt. En rätt lugn och skön dag!


onsdag.

Vaknade strax efter sju, skyndade mig och sprang sen till bussen. Var i skolan från åtta till strax innan halv fyra. Trängdes på bussen och for förbi Linda en sväng, pratade med henne och sen gick jag hem. Vid halv sju somnade jag och vaknade igen halv åtta. Missade min och Emmas träning, typiskt mig! Får ta det någon annan dag. Tog med mig Lina på en prommis, pratade och kollade läget på både coop och ica! Hennes mamma kom och hämtade oss och Lina fick köra hem och släppte av mig hemma. Nu skriver jag lite på min svenska och ska alldeles strax kolla paradise och slå en pling till Linda för lite snack! puss och godnatt.


tisdags lista.

Dagens låt: Wild ones - flo rida.
Dagens frisyr: utsläppt och plattat.
Dagens smink: mascara, lite foundation och solpuder.
Dagens klädsel: jeans, tröja, underkläder och sockar.
Dagens planer: plugga och sova.
Dagens vill ha: sommar.
Dagens saknad: -
Dagens drog:
tuggummi.
Dagens tråkigaste: skolan.
Dagens finaste: lilla mamma.
Dagens kram: lillebror.
Dagens humör: hur glad som helst.
Dagens parfym: mexx
Dagens bästa: mina fina.
Dagens sämsta: kylan.
Dagens köp: godis.
Dagens längtan: helg.
Dagens middag: kyckling, ris och currysås.
Dagens kärlek: -
Dagens skratt: hela tiden, allt svammel med Matilda.
Dagens irritationsobjekt: lärarna.
Dagens smycke: norrbottensring, thomas sabo-armbanden, örhängen.
Dagens önskan: pengar, sommar och lov.


you make it real for me.

12 timmars sömn och jag var upp på fötter, duschade, fixade mig och sprang till bussen. Några timmars skola och sen hem, letade matteboken i några timmar tills jag hittade den i min säng. Fikapratade med Linda och for sen med bussen till mammas jobb. Hoppade in i bilen och for till kullen för att käka kyckling. Sen hem och skriva lite på min svenska, tog sen en kort prommis med musik i öronen och sen kollade jag paradise hotel. Nu skriver jag med några söta på facebook och ska alldeles strax läsa några sidor från min svenskabok. Imorgon blir de hård träning för mig och min kära vän Emma, beach 2012 here we come! eller?


måndag.

Skolan idag gick hyfsat fort eftersom att vi slutade nästan tre timmar tidigare. Mamma skjutsade mig och Matilda till Gällivare och vi gick till thai för en lunchdejt. Mumsigt! Gick sen hem och hämtade min norrbottensring som jag lämnade tillbaka och som jag sen ska hämta när de kommer en större storlek. Kikade in på kicks en sväng innan jag lämnade Matilda och hoppade på bussen mot Linda. Vi hämtade hennes väska, for till mig, gjorde smoothie och pluggade. Nu sitter jag framför TVn och ska strax lägga mig i sängen och kolla OTH. Så jag säger godnatt redan nu.


**

Sur som ättika och arg som ett bi.
FML. GODNATTTTTTTTT


we found love.

Bussen rullade in i Gällivare efter sextiden och jag gick hem med min packning och mina grejer. Mamma hämtade upp mig och vi stack förbi familjen Hansson/Eriksson. Jag och Emma tjejsnackade i en timme innan jag knöt på mig dojjerna och gick till bilen. Hämtade min bror och nu är vi hemma. Ska skriva klart min svenska uppgift innan jag ska sova och tagga inför skolan imorgon. peace out!


sunday bloody sunday.

Somnade kring tre igår med ett leende på läpparna och vaknade ett med samma leende. Är så glad, tralalala. Två minuter efter att jag hade vaknat ringde Linda och pratade. En halvtimme senare gick jag ner och käkade frukost och kollade tv. Har bara tagit det lugnt och nu ska jag ta en dusch, fixa mig, packa, plugga lite och käka sen hoppar jag på bussen hem som går 17.50. När jag kommer hem ska jag be mamma hjälpa mig med lite läxor och sen ska jag ha lite söndags mys, kanske tar med mig någon fin liten vän på en prommis också. Det återstår att se.


2012-01-15

Har nyss målat naglarna silvriga, käkat pyttipanna och kollat paradise. Nu ska jag gå ner, ta något och dricka och sen borsta gaddarna. Sen hoppar jag i sängen framför några avsnitt O.C. Imorgon ska jag kliva upp hyfsat tidigt för att hinna med en skotertur innan jag sticker hem till Gällivare för att spendera dagen med allt plugg. Vi hörs, godnatt.


piece.



Piece-nagellacken torkar supersnabbt och är jätte fina.


someone like you.

Godmorgon, godmiddag, godkväll. Vaknade vi tolv av att pappa kom och väckte mig, hoppade upp och käkade lite frukost. Slängde på mig lite kläder, for sen och körde skoter. For till Hakkas och tankade, hälsade på i någon kåta och for sen hem igen. Sur och irriterad för att skotern inte ville som jag velade, drog ner mot diket och gjorde så att jag nästan fastade, mina googlar var immiga så att jag inte såg någonting och jag frös om handerna. Det kunde inte bli bättre eller? När jag kom hem slängde jag mig på soffan och somnade två timmar, standard för att vara mig! Och när jag vaknade var jag så himla glad och nu blev jag bara ännu gladare. Kan inte sluta le. Nu ska jag slå igång mean girls 2 och käkade lite chips. pusselipuss


världens finaste kompis♥


Fredag den 13e.

Igår fastnade jag flera timmar framför paradise, kollade avsnitt efter avsnitt. Men kring tretiden var jag tvungen att slå av och sova. Klockan ringde vid tjugo i nio och jag hade försovit mig, så det var bara att stressa och skynda till bussen som gick nio. Skolan var lugn och dagen gick fort. Var hemma kring ett då jag slängde mig i sängen för att fortsätta kolla paradise med Linda. Några timmar senare lämnade jag Linda för att fara till byn. Käkade tacos, powernapa fyra timmar, kollade Irene Huss och "hur man blir av med en kille på 10 dagar". Nu sitter jag i sängen och är pigg, oväntat.. Slår igång "just my luck" i hopp om att ögonen sviker!
Godnatt


torsdag

Vaknade efter sju, hoppade i kläderna och kletade lite smink i mitt trötta ansikte. Käkade sen frukost och sprang till bilen. Skolan var jobbig, som nästan alltid och jag hade ett knä som inte var på min sida idag. Slutade kring tre då jag och min kära vän Emma gick vidare för att sjunga. Klockan fyra satt vi på bussen till Gällivare, där jag bytte buss vidare mot Dokkas. Lagade fiskpinnar och sen pluggade jag en stund. Nu ska jag måla naglarna och sen sova. Är sjukt trött och de ska bli gode skönt med sovmorgon imorgon, slutar även tidigt så det kommer bli en riktigt skön dag!
pusspuss


live.love.laugh.

Har fortfarande ont i magen! Allvarligt, jag orkar inte med de här! Så imorgon stiger jag upp halv sju för att sen sticka till skolan som börjar åtta. Har spenderat många timmar framför datorn, därför tänker jag gå ner och käka nåt sen ska jag börja läsa min svenskabok som.. suger! Tänker faktiskt ta och somna tidigt idag, inget nattsuddande här inte!


Godmorgon

Somnade kring fyra igår med världens magont. Vaknade när klockan ringde 05.40, då var det bara att slänga på sig några sköna kläder och vandra till Micke. Vi åkte in till Gällivare och han släppte av mig hemma. Slängde mig tillbaka till sängen med fortfarande lika ond mage. Mamma väckte mig efter sju och jag orkade knappt ta mig upp eftersom jag var dötrött och hade en mage som inte ville samarbeta, mådde även lite illa så jag stannade hemma. Somnade om och vaknade igen för en timme sen när de kom någon som skulle fixa med elementen. Har nyss käkat lite nudlar, druckit juice och ätit en alvedon! Nu ska jag slänga mig i soffan och hoppas på att magen blir bra snart. Sen ska jag börja läsa svenskaboken.
bal 2011

00.57

Ligger i sängen och kan inte sova! Kanske för att jag somnade halv nio och vaknade två timmar senare eller vad tror ni? Smart! Lyckas alltid somna och sen är jag inte trött när jag verkligen vill och ska sova. Och hur lyckas man somna med en bok i ena handen och ett päron i andra?! Haha. Tog en lång dusch efter att ha haft oljan i håret 30 minuter. Har även läst ut min engelskabok, så imorgon börjar jag skriva min bokrapport. Duktigt. Ska även börja läsa min svenska bok så att den är färdig utläst.
Nu släcker jag lampan och ropar hit Vilda så jag får lite sovsällskap, godnatt!


Buddies.

Efter tre timmars sömn jag lyckats kamma hem i natt, var jag jäkligt trött när klockan ringde sju. Hoppade upp, slängde på mig lite kläder och smink, käkade frukost och sen var det bara att springa ut till bilen. Skoldagen har gått hyfsat fort, men jag har varit riktigt trött och humöret har inte varit på topp! Blev irriterad på minsta lilla som lärarna kunde klämma ur sig. Slutade kring tre då jag hoppade på bussen hem, borstade tänderna och knallade vidare mot tandläkarn. Femton minuter senare var min mun nyfixad och pappa stod ute och väntade på mig. Gjorde lite ärenden, käkade pizza, handlade på ica, hälsade på fammo och faffa, packade och övningskörde! Nu sitter jag i sängen med håret som en fettklump samtidigt som jag läser min engelskabok Buddies, ricinoljan ska nu få göra sin verkan. Måste ju också testa mig på dedär. Nu ska jag fortsätta läsa lite och om 30 minuter kliver jag in i duschen.


oljan.
Har tagit en före bild på håret och efter bara några veckor ska jag se om de har blivit någon skillnad.


Mina nyårlöften.

Bättre sent än aldrig!

* Börja träna. Säger bara, beach 2012 here I come!
*Sluta vara så negativ och rädd.
* Ha roligt.
* Ta tag i skolan och verkligen kämpa!
* Spara pengar.


'

Tänk hur fort humöret kan sjunka, från att ha varit på 10 till att sjunka till 0 på bara några sekunder. Ända ner i botten!
I D I O T !


I wonna fly, can you take me far away?

Vaknade imorse kring tio med en lillebror bredvid mig när telefonen ringde och såklart vaknade han också, så längre än till halv elva fick jag inte sova. Då var det bara att hoppa upp och göra frukost! Vid tolv kom mamma hem och vi käkade lite lunch, då tog hon även med sig Tim. Jag hoppade tillbaka i sängen och kollade ett avsnitt gossip girl innan Linda knackade på dörren! Snackade, svamlade och kollade film. Sen for vi med mamma förbi stan för att inhandla hårfärg och ricinolja! Måste ju prova om dedär verkligen är sant med att håret blir längre!? Vi släppte av Linda och stack sen till kullen för att käka palt, mätt och belåten begav vi oss hem för att både klippa och färga mitt hår! Sagt och gjort. Nu är jag något trött, men kan inte sova! Kul att man kan sova sådär dagen innan skolan börjar.. Nej. Nu ska jag titta några avsnitt gossip girl och hoppas på att ögonen inte orkar så länge. Godnatt, sov gott!


22.39

Käkade middag och kollade flera avsnitt gossip girl innan jag drog med Emma på en prommis, pratade och skrattade. Efter drygt en timme var jag hemma igen och kröp tillbaka i soffan och tittade På spaning med Bridget Jones, hon är så rolig! Ska äta något sen ska jag slå igång någon film att somna till, eftersom att jag ska försöka vända tillbaka dygnet. Vilket kommer sluta med att jag somnar kring två/tre som alltid. Men ska göra ett tappert försök! Så godnatt alla fina.


vart jag mig i världen vänder, stå jag här med tomma händer.

Vaknade vid tolv av att mamma kom min i mitt rum med frukost, härligt! Låg i sängen tills klockan slog halv två, då jag förflyttade mig till soffan. Har kollat flera avsnitt av gossip girl och även kollat filmen Monte Carlo som jag inte hann se klart igår, eftersom att jag slocknade efter några minuter. Nu ska jag fortsätta titta gossip girl och vänta på att mamma ska komma hem så jag kan käka middag. Börjar bli lite hungrig, hehe! Efter några avsnitt ska jag hoppa in i duschen och sen får jag se vad dagen har att erbjuda. Är riktigt uttråkad, när jag har suttit inne så länge. Så ska försöka hitta på något! Vi syns.


helt ok, faktiskt! ;)


what doesn´t kill you make me stronger.

Har tagit det lugnt hela dagen, duschat, sminkat mig och ätit miiddag. Nu ska jag platta mitt hår och sen ska jag möta Linda för att spendera kvällen med henne! Vi ska hitta på något kul har vi bestämt, så få se vad som händer. Äh skiter i att platta håret så nu springer mot Linda, hejs!


the wild ones

Tiden bara rinner iväg och allt jag har gjort är sovit. Skolan börjar snart igen och jag har knappt gjort någonting. Ska i alla fall hinna fara en sväng på dundret och köra lite skoter innan skolan drar igång! Vaknade vid tolv och har nyss käkat lite frulle. Nu ska jag slå igång filmen Monte Carlo som jag nyss laddade ner sen hoppar jag i duschen och sen ringer jag mina fina vänner för att kanske hitta på något kul. Får se vad som händer och sker!
pusspuss


4 januari 2012

Vaknade strax innan tolv, mamma plockade upp mig på sin lunch och vi stack till mormor för lite frulle. Var hemma med min bror och vi slängde ihop en kärleksmums eftersom att han ville baka! Kollade någon barnfilm och sen käkade jag middag. Vid sextiden vandrade jag mot Lina och vi knallade till Elin för att sen hämta upp hela områdets pantburkar. Efter fyra timmars slit var vi på statiol och käkade korv. Kom hem kring elva då jag hoppade direkt i duschen! Nu sitter jag i min säng och funderar på att slänga i mig något, är lite småhungrig ändå. Godnatt finisar.


2 januari 2012

Vaknade halv tolv då jag slängde på mig lite kläder, med musik i öronen knallade jag sen vidare till tandläkarn. En timme senare satt jag mig i soffan med min onepiece, käkade thaimat och kollade föräldrarfällan! Riktigt bra film! Linda kom till mig och vi pratade om helgen som varit och bara tog de lugnt. Jag duschade och sen gick vi över till henne. Nu sitter vi här pratar och smider planer! Och de ska vi fortsätta med, puss.

1 januari 2012

Nu väntar jag på att klockan ska slå 17.50, så jag kan hoppa på bussen till Gällivare. Har alldeles nyss duschat efter att ha varit och till Purnuvaara med skotern och kollat hur dedär gänget mår efter gårdagen! Nu ska jag platta håret, sminka mig, slänga ner allt nödvändigt i en väska, rensa och städa mitt rum. Strax efter sextiden rullar bussen in till staden och jag får äntligen äta min efterlängtade thaimat tillsammans med mamma, lillebror, Emma, David och Gabbi. Riktigt trevligt! Nej nu ska jag rusa ner och i alla fall slänga i mig en macka, så jag överlever bussresan. Är döhungrig!


Gott nytt år!

Godmorgon! Har alldeles nyss vaknat. Magen är i fint skick och någon magsjuka vet jag inte direkt om det var, måste ha varit något annat! eller kanske? Igår spelade jag yatzy hela kvällen, käkade lite oxfilé, kollade två filmer och hade allmänt tråkigt. Men nu ska jag inte deppa det är ju trots allt ett nytt år! Ska strax gå ner och käka lite frulle, dra ut med skotern, sen packar jag väskan och sticker till Gällivare! Härligt.
Puss på er.