everything change.

For som sagt upp till skolan för att hämta min företagsekonomi som jag strax ska öppna. Gick med Linda snabbt till frissan för att köpa silverschampo och sedan mötte jag upp Emma. Vi gick till Sara på intervju. En timme senare gick vi ut från Spa 4 You och jag vandrade hem. Läste igenom lite företagsekonomi och sedan kom mamma och plockade upp mig. Vi for till Kullen, hämtade Tim och for sedan till mormor och åt middag. Kom hem kring halv sju och sedan dess har jag skrivit min svenska, vilket inte går så himla bra! Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag fortsätta mitt pluggande. Nattar bloggen redan nu, puss godnatt!

hatar, hatar, hatar skolan.

Fyfan vad less jag är. Direkt jag klev in genom dörren till skolan fick jag ångest. Nog för att de endast är en vecka var av skolan men ändå. Bara tanken av att jag ska gå där i två år till gör mig illamående, att jag har två prov kvar att göra, att jag har tre uppgifter att skicka in och att jag kanske inte klarar matte gör inte det hela bättre. Ångest. Ångest. Ångest. Nu ska jag börja med svenskan och sedan fortsätta plugga företagsekonomi. Nu gäller det att kämpa!

less tjej.

Hej och godmorgon för er kanske, men inte för mig. Idag är jag ledig och hade tänkt sova riktigt länge. Men nej, det fick man inte. Halv nio började dom borra utanför mitt fönster, så der bara ekade i hela mitt rum. Usch vad irriterad jag blev. Då var det bara kliva upp och hoppa i kläderna, gick till köket och vad får jag se? Två gubbar som står och borrar på min balkong och vinkar så glatt, hade lust och ge fingret hehe.. Men lite trevlig måste jag väl vara. Nu har jag just ätit pastasallad och nu ska jag börja skriva klart min svenska, sedan ska jag ta en tur till skolan för att hämta min företagsekonomibok. Måste plugga till de idag också, eftersom att jag har prov imorgon. Puss och hejs!

10 dagar kvar.

Snart är skolan slut och fyfan vad härligt säger jag bara! Idag har jag inte varit i skolan, magen värkte och jag tog mig knappt upp imorse. Sov vidare, lagade lunch, diskade, städade och läste mitt svenskahäfte innan jag for till Sjukhuset för att hälsa på pappa. Imorgon åker han till Uppsala för operation, så jag hoppas att allt går bra! Imorgon är jag även ledig, så de kommer bli hur skönt som helst. Ska sova riktigt länge, äta en bra frukost, ta en springtur om vädret tillåter, plugga och rensa min garderob som ser ut som sju svåra år. Har alldeles nyss kollat Wermland Forever och nu ska jag krypa ner i sängen, är riktigt trött. Sov så gott! Puss.

¤

Det gäller att våga chansa, våga riskera och våga prova. Man vet aldrig vad som händer förän man har provat. Det gäller att släppa allt dåligt och tänka positivt. Det är viktigt för att allt ska funka. Jag vet inte hur man gör. Jag kan inte. Jag vågar inte. Jag är feg.

träning på hög nivå.

Idag har jag gjort muntliga nationella i matte och herregud vad svårt det var. Ätit pyttipanna med mina kompisar och haft en spanska lektion. Åkte hem med mamma och sedan kom Linda förbi. Vi tog en solning på Gunilla och sedan en springtur. Riktigt härligt! När vi kom tillbaka kastade vi oss i soffan med yoghurt, flingor, hallon och en kiwi framför One Tree Hill. Vi lagade sedan lite mat och fortsatte iväg på ett zumbapass. Helt färdiga vandrade vi hem, nu har jag alldeles nyss tagit en välbehövlig dusch och nu ska jag kasta mig in i svenska arbetet. Sovmorgon till 9.40 imorgon, så kommer sova som en prinsessa efter dagens tränade! Godnatt.

trött, tröttare, tröttast.

Istället för en springtur, tog jag med mig Matilda på en moppetur haha. Vi åkte förbi Lina och hämtade mig solbrillor och sedan en sväng förbi coop för att inhandla lite gott. Köpte jordgubbar, grädde och for till Matilda. Slängde på oss bikini och la oss i solen. En kvart i solen och det började storma, så vi gick in! For och lämnade moppen hos Fammo och Faffa innan Tobbe och Linda plockade upp mig. Ett till besök på coop och sedan rullade vi till Tobias. Mamma hämtade mig kring fem och vi for och hämtade pizza. Mums. Mammsen släppte av mig på sjukhuset där jag hälsade på pappa. Anna var också där och vi åt godis, pratade, promenerade runt på sjukhuset och hade rullstolstävling. Haha herregud. Kom hem kring åtta/halv nio och sedan dess har jag skrivit min samhälls, skickat in den och skrivit min svenska enkät. Nu ska jag tvätta bort mitt smink, borsta gaddarna och sedan krypa ner i sängen. Tagga skola imorgon.. Pussnighty.

hej söndag.

Igår började jag morgonen med en tidig uppstigning eftersom att ögonen vägrade att stängas igen, åtta var jag uppe och drog på mig träningskläderna. Tog en springtur på 20 minuter, när jag kom hem slängde jag i en färgburk i håret och gjorde en riktigt bra frukost. Duschade och sköljde ut färgen. Slängde på mig lite kläder och la mig i sängen. Vilket slutade med en timmes vila. Var helt slut efter min springtur. Vid elva gick jag över till min kompis, vi pratade och tog det lugnt. Kring halv ett kom mamma och plockade upp mig och skjutsade mig till Nunis där det blev en heldel sång. For hem och åt innan mamma släppte av mig hos en fin. Jag och Matilda for sedan vidare till Lina, vars tre härliga tjejer var. Vi gick till Coop, köpte chips och dipp och gick sedan tillbaka till Lina där vi kikade Eurovision. Inte ett program som faller mig i smaken, men vad gör man inte för sina vänner? Hehe. Vid elva gick vi ut och spelade lite kubb och kring halv ett kom Matildas pappa och hämtade oss. De släppte av mig och jag vandrade omkring med Linda. Kvällen slutade kring halv två, då jag kastade mig i sängen och var helt död. Har vaknat för inte alls länge sen, vädret är på topp och jag funderar på att ta en långpromenad eller kanske en springtur. Hade suttit fint! Vi hörs, puss.

sunny day.

Sitter i soffan, har just kommit hem från stan. Tog en fika med min kära vän Matilda och kikade i lite affärer. Skoldagen gick fort och det blir inget muntliga nationella för min del, det får bli på måndag istället. Nu hade jag faktiskt tänkt hoppa i träningskläderna och fara iväg på en springtur, nu när vädret är så fin. Blåser lite, men lite blåst dör man ju inte av. Ikväll ska jag vara med två fina tjejer och även slänga i en färg i håret. Puss!

två sommarjobb, check.

Fick just reda på att jag har fått två sommarjobb, första perioden på Älvens Förskola och andra perioden i Aitik. Åh vad bra! Nu ska jag krypa ner under täcket och sova några timmar innan jag taggar inför muntliga nationella i matte. Puss, natti!

Some die young.

Även denna dag har varit riktigt bra faktiskt. Varit i skolan, sprungit 20 minuter en A3 (snacka om att jag var död), haft NK-prov och ett engelskt nationelltprov i två timmar och 20 minuter. Tog bussen till Gällivare där jag sjöng en timme innan jag sedan vandrade hem. Åt middag och tänkte stressa iväg på afron. Blev alldeles för sent och stressigt så jag hoppade över den. Får fara någon annan dag istället. Istället tog jag en promenix med Linda och sedan även en tur på moppen, hehe. Nu är jag i alla fall hemma nerbäddad i sängen och ska strax dricka lite te med mamma innan jag ska dyka tillbaka ner i sängen! Är så himla trött. Godnatt alla fina.

NK är så himla tråkigt.

Istället för att plugga kom Julia förbi, jag åt middag och vi pratade på. Efter en stund for jag ut och övningskörde med pappa. Och det gick som de oftast går, att vi skriker åt varandra. For och köpte mjukglass och gjorde ett besök hos fammo och faffa innan jag sedan övningskörde hem igen. Nu har jag krypt ner i sängen och ska
slå upp den där skittråkiga NK-boken och läsa några sidor! Usch vad tråkigt. Sedan ska jag försöka somna relativt tidigt, så att jag inte är sådär död som jag var imorse. Pussnatti.
Hatar NK och hatar skolan.

fin dag.

Började morgonen med en sovmorgon och ett nästan två timmar långt nationelltprov i matte. Hade en timmes lunch och sen var jag tillbaka i stolen igen för att fortsätta skriva två timmar. Halv ett var jag klar och tog bussen hem. Kändes bra samtidigt som det kändes förjävligt. Tänk om jag inte klarar de, då klarar jag inte matten.. Då blir det antingen att gå om kursen eller gå på sommarskola! Hoppas, hoppas, hoppas att jag klarar de! När jag kom hem knöt jag på springdojjerna och for ut och sprang 40 minuter med Linda. Helt trötta bestämde vi oss för att ta en solning på Gunilla, så vi knallade dit. Solade 20 minuter och gick hem igen. Nu har jag alldeles nyss målat naglarna och nu ska jag öppna NK-boken och läsa några sidor. Vi hörs, hejdå!

taggad till 100..

Är hur taggad som helst till nationella imorgon, eller så inte. Måste klara det! Nu på kvällen har jag varit "barnvakt" åt min lillebror och tagit en långprommis med Matilda. Vi gick i en timme och sedan tog jag en dusch. Nu har jag krypit ner under täcket och nu ska jag stänga av datorn och stänga mina blåa. Pusspuss godnatt!

follow your heart.

Skolan gick riktigt snabbt idag. Efter skolan for jag hem, åt och bytte om. Gick vidare till gymmet där jag mötte upp Lina, vi tränade 45 minuter och sedan vandrade vi hemåt. Tog en snabbdusch och sedan gick jag vidare till fammo och faffa. For ut och övningskörde med pappsen en timme. Fikade och pratade i några timmar hos fammo och faffa innan mamma hämtade mig. Nu är jag hemma och har alldeles nyss ätit middag. Hade tänkt hinna dra en 20 minutare i solen, men det hann jag inte. Istället slår jag upp NK-boken och läser lite. På onsdag väntas NK-prov. Har fullt upp hela veckan lång, matte nationella imorgon, engelska nationella på onsdag samt NK-provet. Fyfan säger jag bara! Men jag har ju iallafall pluggat som ett psyk inför matten så ett E ska jag väl lyckas kamma hem iallafall. Om jag har tur. Ikväll blir det en långprommis med fina Matilda. Härligt! Nej, nu ska jag kasta mig ner i NKn. Pusspuss!
En trött och något less tjej.

hemma igen.

Igår tillbringade jag hela dagen framför matteboken, körde även lite skoter och åkte tåg. De enda som lät kul av allt dedär var skoterkörningen, hehe. Usch vad less jag är på matte!! Går inte att förklara med ord hur jäkla tråkigt de är. Idag vaknade jag vid tolv, efter tretton timmars sömn.  Skönt. Regnet öste ner och jag satt med matten i några timmar innan jag tog tåget hem. Tågade flera timmar, också hur tråkigt som helst. Tur att man hade någon att prata med, annars hade det varit himla långtråkigt! Ikväll har jag umgåtts med Lina och Elin. Vi har fixat naglarna och promenerat. Ska alldeles strax ställa klockan på åtta och hoppa i lådan. Imorgon sticker jag till Lansjärv och sedan vidare mot Luleå för en hel del matteplugg. Kommer dö! Tur att det är sommarlov snart. Nej, men det enda som är viktigt är att jag klarar dehär jäkla nationella provet. Annars blir det ett rent helvete, om man säger så. Sommarskola nästa.. Nu ska jag hoppa ner under täcket och sova några timmar. Puss!!

beslutsångest..

Ska jag åka, ska jag inte åka, ska jag eller ska jag inte?
Åh jag vet inte hur jag ska göra.. Nej jag tror jag åker iallafall, eller kanske inte.


ödets agenter.

Har varit i skolan några timmar, sovit i soffan, ätit nudlar och haft premiär för våran musikal. Gick riktigt bra bortsett från min hostattack mitt i allt. Den var inte så speciellt lämplig.. Efteråt promenerade jag till gojjan där jag mötte upp Lina och Matilda, vi köpte glass och satt ute i de fina vädret. Knallade hem, duschade och fikade. Har även hunnit kolla A Cinderella Storey och Wermland forever. Nu ska jag krypa ner under täcket och tagga för ännu en föreställning imorgon kl.10. Godnatt och sov gott.
Fina!!

känner stressen.

Insåg just hur mycket uppgifter och prov jag har nu innan skolan slutar. Det är endast 2 veckor kvar, och jag har hur mycket som helst att göra. Snacka ångest! Kommer få stressa och plugga som en tok, nu de sista veckorna. Fyfan vad jobbigt säger jag bara. Har alldeles nyss kommit hem från skolan, nu tänker jag måla mina naglar och sedan SKA jag ta tag i en jäkla massa plugg. Vid fem ska jag knalla till Sjukhuset där vi ska ha genrep! Imorgon kör vi, så det ryker. Ska även hinna äta lite middag däremellan också. Hejdå.

sjuk tjej..

Gårkvällen var hur mysig som helst, grillade, mumsade godis och andra godsaker. Pratade och skrattade i flera timmar med världens bästa tjejer. Kring halv elva bestämde vi oss för att fara vidare till Emma där hon och Fanny var surrade några timmar till innan jag bestämde mig för att knalla hem. Fick skjuts hem av Matilda och hennes bror, och hoppade direkt ner i lådan. Vaknade imorse av att Emsan ringde, fikade och sen kom hon hit. Vi pluggade lite matte och sen knallade vi till Coop nära, köpte ingredienser till våran pastasallad som mamma gjorde medans vi åt paj. Klockan ett anlände vi till Sjukhuset där vi har varit i många timmar, for hem tidigare än väntat eftersom att jag mår så dåligt. Känns som att min skalle ska koka sönder och att min näsa ska brinna upp. Den är lite röd efter de hundra gångerna jag har snytit mig. Vill inte vara sjuk! Nej, nu ska jag läsa lite matte och sen ska jag faktiskt gå och lägga mig. Orkar inte fara till skolan imorgon egentligen, men har inget val. Måste göra bort ett matteprov!!
Puss och Godnatt.

lördag morgon.

Godmorgon alla fina! Ligger i min säng och snorar igen. Allergi, ohja! Fyfan vad hemskt de är. Hela kvällen igår var min näsa helt täppt, de kliade i den och jag kunde knappt andas. Kul.. Nu ska jag ta en snabbdusch, hoppa i kläder, fixa mig lite, käka frulle och sen möta upp min fina vän Linda. Vi ska springa en vända på stan och sedan vet jag inte. Blir nog kanske lite matteplugg med Emsan också. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, om vi skulle laga middag hos Matilda eller hur det nu blir. Men det återstår att se. Ha en bra lördag, för det tänker jag ha i det fina vädret! Puss och kram.

idag är det fredag. skönt.

Sitter i soffan och kollar lite tv, ska alldeles strax knyta skorna och promenera till Lotta för att födelsedagsfira henne. Ska bli kul och träffa henne, det var riktigt längesen sist. Idag har jag varit i skolan, haft en mattelektion och en företagslektion, jag har även gjort ett spanskaprov. Tyckte att det gick sådär, men får se sen hur det egentligen gick. Ikväll ska jag hitta på något med några fina tjejer. Ni får ha det så bra!

uprising.

Tog en välbehövlig springtur på 25 minuter, sprang en runda på stan med Linda, ätit pizza med mamsen och sedan var jag på en tre timmars långt sångpass. Har alldeles nyss klämt en tårtbit och det var riktigt gott måste jag säga. Nu ska jag hoppa i duschen och sedan ska jag sitta som fastklistrad med spanskaboken. Imorgon är det prov som gäller. Jag ska även fara förbi och hälsa på Lotta hade jag tänkt. Hon fyller år på lördag, men jag åker och firar henne imorgon istället. Pussnatti.
Såhär snygga var vi idag på musikalrepet..

torsdag.

Kom hem från skolan för en stund sen och nu sitter jag och äter lite ananas. Idag fyller mamma år som sagt, så ska fara lite senare och kika någon present åt henne. Ska även plugga till spanska provet imorgon och fara iväg och sjunga lite grann. Men först hade jag tänkt hoppa i springdojjerna och ta en lite springtur i de fina vädret! Känner ingen riktig träningsinspiration, men jag kanske hittar den när jag kommer ut. Vem vet. Nej nu ska jag slänga på mig lite tränings kläder och sticka iväg, innan det blir allt för sent. Har ju som sagt ganska så mycket att göra idag! Ha de bra. Puss och Kram.
Nu kör vi!

someday.

Det var den sämsta konserten jag någonsin varit med om, det gick hur dåligt som helst och allt blev bara fel. Fyfan vad pinsamt det var, ville bara springa därifrån. Äsch så kan de gå ibland! Nu ska jag bädda ner mig under täcket, läsa lite företagsekonomi och sedan stänga mina blåa. Medans alla andra ligger hemma och sover imorgon, måste jag och Emma till skolan för att göra ett företagsprov. Känns ju lagomt skönt.. Och sedan efter skolan ska jag springa på stan och leta en present åt världens bästa mamma som fyller år. Ska även plugga en hel del spanska också eftersom att jag har prov på fredag.. Hojja! Godnatt.

sjunger för fulla muggar idag.

Imorse vid åtta rullade bussen mot Hakkas, sjöng och fikade innan vi bussade hem igen. Tog en snabbfika med ett härligt gäng och gick sedan hem. Nu har jag legat i sängen och kollat film, tänkte räkna några mattetal och äta middag innan jag ska promenera till bussen för att åka till P-vaara och sjunga igen. Roligt men stressigt! Har inte riktigt tid med det i min "planering" eftersom att jag har hur mycket som helst att göra. Får plugga till provet på bussen istället! Det blir nog bra.

slitit i timmar.

Har suttit med läxorna ända från halv sju, så nu tycker jag att jag förtjänar en lång pause. Ska slänga mig i duschen, slänga fram kläder och mysa till Wermland forever som börjar om en timme. Men först ska jag fika något. Imorgon blir de tidig uppstigning eftersom att jag ska åka till Hakkas och sjunga på morgonen och senare på kvällen sticker vi till P-vaara. Sov gott och godnatt.
Världens bästa kompis!

målar naglarna röda.

Sitter och målarna naglarna med mitt nya röda nagellack. Det blir så fint. Idag har jag haft en kort skoldag, det var riktigt skönt och välbehövligt. Har sprungit runt över hela Gällivare med stress ända upp i halsgropen. Först har jag gjort lite läxor, sprungit och då menar jag verkligen det.. till läkaren, gått tillbaka till stan, letat presenter och nu sitter jag i min säng och försöker göra ännu mer läxor. Väntae på att klockan ska slå 17.20 så jag kan knalla till stan för att stå i montern med Emma i en halv timme. Sedan ska jag tillbaka hem, plugga, käka middag och kolla Wermland forever. Roligt liv jag har alltså! Äsch, bara börja vänja sig. Det är såhär de kommer att se ut ett bra tag framöver. Ha de bra, för det ska jag verkligen inte ha. Nej nu ska jag sluta deppa! Det kommer bli så himla bra.

riktigt duktig faktiskt.

Efter ett danspass på tre timmar och två historiauppgifter färdig gjorda känner jag mig helt slut i hela kroppen. Har nyss tagit en dusch, lagt mig i sängen med godispåsen i högsta hugg. Det tycker jag faktiskt att jag är värd, så duktig som jag har varit idag! Nu ska jag fixa till en uppgift, skicka in den och inta sängläge framför Wermland forever. Mysigt värre. Sov så gott!

pluggar, pluggar och pluggar.

Det kommer att vara mitt liv de senaste veckorna framöver. Nu är det sista rycket säger jag bara! Det är inte länge kvar och jag har hur mycket som helst att göra. Imorse när jag vaknade var min näsa helt igentäppt och jag kunde knappt andas, magen värkte och jag ville bara gräva ner mig. Stängde igen mitt fönster som var orsaken till min täppta näsa. Snömögel är inget att leka med! Nu sitter jag och pluggar som en tok, har gjort klart en uppgift så nu är det bara sisådär tio kvar.. Nu ska jag slänga något i magen och sen ta och fortsätta skriva! Hejdå.

home sweet home again.

Helgen har varit rolig och hur mysig som helst. Vi har sjungit i massor, haft hårfrisering, spelat "jag har aldrig", skrattat, skedat fyra i sängen, myst, tränat, ätit och badat. Allt har gått riktigt bra och med fint sällskap klagar man inte. Det har verkligen varit skönt att få komma bort från Gällivare ett tag. Bussresan hem gick hur snabbt som helst, sov nästan hela vägen och det var riktigt skönt kan jag säga! Har myst nästan hela dagen i sängen, ätit gomiddag hos mommo, handlar på Ica med mamma och klippt både pappa och farfar. Emma kom till mig, vi fikade, surrade och tog det lugnt. Kring tio vandrade vi ut i slaskvädret och skildes sedan åt olika håll. Nu har jag krypit ner under täcket och här tänker jag spendera mångamånga timmar. Ända tills jag vaknar, imorgon blir det ingen skola för mig inte! Istället ska jag springa kors och tvärs till läkarna, ta tag i en jäkla massa plugg och sedan sjunga mig hes. Det kommer nog bli hur bra som helst, skulle jag tro. Puss och godnatt.
Lånade bilden från bästaste Emmsan, hoppas att de inte gör något! ♥ puss

ny städat.

Nu har jag packat klart, städat mitt rum, möblerat om, renbäddat min säng, klämt Sibban mat, duschat och kollat lite av let's dance. Känner mig riktigt duktig faktiskt! Nu ska jag slänga ner något i magen och sen försöka göra lite läxor hade jag tänkt. Ska även försöka att lägga mig i tid, så att jag inte är död när klockan ringer imorgon 06.00. Mysigt, hehe. Fast först måste jag kolla så att allt är nerpackat och färdigt. Slänger in en bild på mitt nystädade rum.
Vi hörs på söndag!!

torsdag 3 maj.

Har varit i skolan som vanligt, tagit ett gympass med Emmsan och haft ett engelskt nationellt prov. Har packat väskan full med böcker och läxor som jag hade tänkt fixa klart idag, så får de om jag hittar orken.. Nu sitter jag och lyssnar musik samtidigt som jag packar och kollar i nyaste H&M katalogen. Kanske man hittar något fint till sommaren? När jag är klar med packningen ska jag duscha och städa mitt rum, vilket verkligen behövs.. Mitt rum ser ut som att en bomb har slagit ner! Blir bara less på att se röran. Så nu ska den försvinna! Ska även renbädda och sen plugga. Det blir nog bra de också. Imorgon sticker jag till Kittilä med mina fina sångfåglar för en hel helg med massa sång och mys! Ha det bra, skriver igen när jag kommer hem så sakna mig inte för mycket.. Hehe. Nu ska jag slå igång en tvättmaskin, så vi hörs på söndag alla sötnosar!
Pusspuss!

# #

I try, but it goes wroung agian and agian and agian. I don't know how to do? Please help me, someone. Please.


alldeles för mycket känslor.

Jag är feg, känslig, omogon, rädd och allt man nu bara kan vara. Ingenting känns bra, ingenting. Känslorna inombords är jag för feg för att släppa ut. Ilskan och hatet är jag för rädd också för att släppa ut och göra någon annan ledsen eller sårad. Även fast jag inte göra allt rätt och det ofta blir fel, när jag försöker. Jag misslyckas i alla fall. Typiskt mig. Ler och låtsas som ingenting är det minsta jag kan göra. Det blir bättre så. Mycket bättre.

boys are boys, they will never change.


godmorgon.

Har vaknat för sisådär en timme sen, har hunnit äta frukost och kikat lite tv. Nu ska jag slänga ner något i magen, hoppa i kläderna och fara förbi Linda en sväng. Sen ska jag käka middag med pappsen och kanske övningköra lite. Jag ska även ta tag i lite läxor, högen börjar bli stor igen.. Puss på er!

valborg 2012.

Blev aldrig att jag städade i mitt rum, istället plockade jag snabbt bort alla kläder som låg på golvet och for på stan med Matilda. Kikade runt överallt och köpte mjukglass, första för i år. Helt ok! Linda och Hanna kom förbi och vi knallade runt lite innan jag och Matilda tog bussen till Lina. Mötte upp Emma och små pratade lite. Vi bestämde oss för att dra en fixning hemma hos mig innan vi sedan drog vidare till Emma S där ett gäng härliga brudar var. Vi åt tre rätters och mös på. For ut en sväng och senare hamnade jag hemma. Har nyss tvättat bort sminket och nu har jag krypit ner under täcket och här tänker jag spendera många många timmar de kan jag lugnt säga! Sov så gott, puss.